Ervaar het ultieme kerstgevoel bij Spirit of Winter

Lekker eten, shoppen en gezelligheid. Beleef de mooiste tijd van het jaar!

Spirit of Winter 2015 Gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Een gezellig en sfeervol dagje uit met vriendinnen. Foto: Spirit of Winter.

archief oud artikel 28 oktober 2015 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Christmas is coming! Een tijd voor uitgebreid tafelen, gezellig samenzijn en met vriendinnen de kou trotseren om alvast in de kerststemming te komen! Speciaal voor de feestdagen geeft Spirit of Winter een geweldig winterfeest op Paleis Het Loo. Een winterfair vol shopkraampjes, kerstbomen, lichtjes, glühwein en heerlijk eten.

Waan je in een sprookje

Voor de echte liefhebbers van de donkere dagen voor kerst begint de winter al op 18 november! Er is zoveel te doen en te zien bij Spirit of Winter bij Paleis Het Loo. Van feestelijk gedekte tafels tot zelfgemaakte kerstdecoraties: kijk de kunst af bij echte interieurexperts en stylisten. Proef van de culinaire hoogstandjes bij Het Smaakhof en bij de verschillende foodstands verspreid over het terrein. Nestel je met een dekentje bij de gezellige vuurkorf, bewonder het paleis van binnen en buiten en laat je inspireren voor de feestdagen!


2,50 euro korting voor Spirit of Winter 2015

Bestel online tickets en ontloop de rijen bij de kassa! Of gebruik de kortingsbon voor korting bij aankoop van een ticket aan de kassa - niet geldig in combinatie met andere acties. Een ticket geeft je toegang tot de buitenfair, de exposities, het paleis en de prachtige paleistuin.

Knus en lekker culinair

Het Smaakhof is een grote eetruimte met een knusse sfeer op de fair, waar iedereen samenkomt om diverse lekkernijen te eten. Het is lekker huiselijk ingericht, waardoor je je er gelijk thuis voelt. Alles wat je krijgt voorgeschoteld is duurzaam, vers klaargemaakt en helemaal in de wintersferen. Winterse soepen, gebraden vlees van de Veluwe, versgebakken brood en een wijntje na. Of neem chocolademelk met slagroom en een taartje als tussendoortje. Proef gerechten van echte chef-koks bij kookdemonstraties. Het recept krijg je van de kok mee, zodat je het thuis zelf kunt maken! En als je dan toch bezig bent met de voorbereidingen op een feestmaal, sla dan gelijk wat lekkere ingrediënten en producten in. Zoals het Noten-Loo-brood, dat alleen tijdens Spirit of Winter te krijgen is. Vers uit de oven, hmm!

Sfeervolle kerstversieringen

Er zijn meer dan honderdzestig kraampjes op de winterfair, met mode, beautyproducten en hebbedingen voor in huis. Mooie vloerkleden, kussentjes, gezellige lichtjes, tafelstukjes: alles om de feestdagen zo mooi mogelijk te maken. Bekijk guirlandes zoals ze moeten zijn, gemaakt van materiaal uit de tuinen van Paleis Het Loo. Er zijn allerlei interieurexperts op de fair om je tips te geven, zodat je het zelf na kunt maken. Zo doe je ideeën op voor feestelijk gedekte tafels en voor een winterproof interieur in je eigen huis.

Rode of roze lippen?

Tijdens Spirit of Winter vind je de mooiste cadeautjes voor vrienden en familie - en voor jezelf! Van kleding tot accessoires, van schoenen tot servies. Vraag voordat je gaat shoppen om advies bij kleurexpert Herma Molenaar. Zij vertelt je welke kleuren je goed staan en welke trends wel en niet bij je passen. Laat ook een gratis Lipstick Quick Scan doen. Zo weet je welke kleur lippenstift bij jou een echt statement maakt en jouw sterkste punten accentueert.

Antiek servies en elegante jurken

Neem ook een kijkje bij de exposities in Paleis Het Loo. In de tentoonstelling Der Kaiser! leer je alles over Wilhelm II, kleinzoon van de beroemde koningin Victoria uit Engeland. Hij liet prachtige spullen achter na zijn dood in 1941, zoals souvenirs van over de hele wereld en oude dagboeken. Royal Showpieces II pakt uit met elegante jurken, servies met details van echt goud en antiek tafellinnen. Wandel door de vertrekken van het paleis en ontdek de etiquette en tafelcultuur van vroeger. Wie weet levert het inspiratie op voor eigen dinner party's!

Win een prachtige kroonluchter

Paleis Het Loo hangt vol prachtige kunstwerken en kroonluchters. Zelf maak je ook kans op een prachtige blikvanger voor boven de eettafel! Spirit of Winter geeft een kroonluchter ter waarde van €1.275,- weg! Als je online je kaarten bestelt, maak je automatisch kans op deze luxe prijs. Online kaarten bestellen kan op de website van Spirit of Winter.

Beleef Spirit of Winter van woensdag 18 november tot en met zondag 22 november in de voortuin van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Het evenement is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Het Paleis sluit om 17:00 uur. Kijk hier voor meer info en tickets.
Foto 2. Shop hebbedingetjes voor jezelf of als cadeautje voor onder de boom. Foto: Spirit of Winter.
Foto 3. Kom in de kerststemming door alle prachtige kraampjes. Foto: Spirit of Winter.
Foto 4. Shop mooie spullen die niet in gewone winkels verkrijgbaar zijn. Foto: Spirit of Winter.
Foto 5. Versiering en gezellige lichtjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Foto: Spirit of Winter.
Foto 6. Proef overal op de fair van heerlijke, verse lekkernijen op knusse plekken. Foto: Spirit of Winter.
Foto 7. Haal winterse gezelligheid in huis van speciale merken. Foto: Spirit of Winter.

Laatst gewijzigd: 2019-03-14 09:00:21 · Gepubliceerd: 28 oktober 2015 - 988