Shoppen voor Kerst en Oud & Nieuw

De Bazaar Beverwijk: shop langs verschillende culturen |  deel via WhatsApp | Nieuws door

De Bazaar Beverwijk is alle feestdagen open

3 december 2015 Toerisme Beverwijk, Noord-Holland Een mooi jurkje of overhemd voor de feestdagen misschien, of wat lekkere hapjes voor Oud & Nieuw. Bij De Bazaar Beverwijk vind je voordelige cadeautjes, mooie outfits en heel veel lekker eten. Doe inspiratie op en shop bij De Bazaar. Dit jaar open met beide kerstdagen en tot en met 31 december.

Foto 1. Een gezellig sfeertje tijdens de kerstdagen op De Bazaar Beverwijk.

Wat de plannen ook zijn, op De Bazaar slaag je altijd en super voordelig. Voor jong en oud zijn er cadeautjes te vinden. Wat dacht je van mooie Marokkaanse schalen, leren tassen, hengels, custom made caps en volop speelgoed als elektrische auto's, lego, poppen en games.

Outfit voor kerst of Oud & Nieuw

Op zoek naar de perfecte outfit voor het kerstdiner of Oud & Nieuw? Op De Bazaar vind je heel veel kledingwinkels, schoenenwinkels, accessoires, zodat je vast een passende outfit kunt vinden. Ook voor kinderen zijn er feestjurken en smokings te koop. Tip: ga meteen langs de kapper, zodat je ook je kapsel feestdagen-proof is!

Recepten van De Bazaar

De december staat in het teken van gezelligheid en vooral veel lekker eten. Op zoek naar inspiratie voor het kerstdiner of vier je Oud & Nieuw thuis? Bekijk hier vast overheerlijke recepten. De verse ingrediënten voor al die smaakvolle menu's haal je op De Bazaar. Of je maakt het jezelf gemakkelijk door de heerlijke zelfgemaakte hapjes van de winkeliers mee naar huis te nemen.

Maak een kerstfoto in een Reuze Sneeuwbol

De Bazaar is op Eerste en Tweede Kerstdag geopend en de gezellige kerstsfeer op De Bazaar maak een bezoekje extra leuk. Geniet van de sfeer, het MCDixie orkest of stap in een Reuze Sneeuwbol en maak de kerstfoto van het jaar. Schilder zelf een (kerst)engeltje bij de workshop van kunstenares Josien Broeren in Mihrab. Kinderen worden gratis geschminkt in de schminkhoek in hal 2.

Ook tussen Kerst en Oud & Nieuw open

Na de Kerstdagen is De Bazaar nog geopend tot en met 31 december. Iedere dag is er wel iets te beleven. Kijk vast op de agenda. Op de hoek kun je vuurwerk halen en neem ook nog wat heerlijke oliebollen mee. Tot ziens op De Bazaar!
Foto 2. Cadeautjes voor jong en oud vind je op De Bazaar Beverwijk.
Foto 3. Maak een foto in een Reuze Sneeuwbol.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-12-07 08:46:44 · Gepubliceerd: 2015-12-03 15:12:37 - 253