Online kaartjes kopen voor ieder uitje op DagjeWeg.NL

Bekijk het vernieuwde DagjeWeg.NL Tickets voor winterse kortingen

Ga naar DagjeWeg.NL Tickets Nieuws door
Foto 1. DagjeWeg.NL Tickets werkt zo eenvoudig: zelfs een kind kan een leuk uitje vinden!

archief oud artikel 17 december 2015 Toerisme Landelijk Online tickets kopen voor ieder dagje weg, dat is het doel van ons nieuwe ticketplatform DagjeWeg.NL Tickets. Met de kerstvakantie in het vooruitzicht staat de compleet vernieuwde website vol met scherpe aanbiedingen voor winterse uitjes. En dat worden er hoe langer, hoe meer. Dus wil je een dagje weg? Check DagjeWeg.NL Tickets voor fijne voordeeltjes.

Voor elk uitje een ticket

Of je het kleine streekmuseum eens van binnen wilt bekijken of met korting naar dat gave attractiepark wilt. Voor elk dagje weg ga je naar DagjeWeg.NL Tickets. Dat is het streven van het gedreven team achter de ticketshop. Bij ons geen doldwaze kortingen of veilingen, maar vooral veel keuze en inspiratie. Natuurlijk wel tegen een scherp tarief. Want, eerlijk is eerlijk, van een beetje korting of een leuk extraatje wordt iedere Nederlander blij.

Bekijk de aanbiedingen voor de kerstvakantie

Voor deze gezellige decembermaand heeft DagjeWeg.NL Tickets een paar mooie aanbiedingen. Een ouderwets gezellige winter, met schaatsen, sleetje rijden en warme chocolademelk, beleef je in het Nederlands Openluchtmuseum. Met 25% korting! Ook heerlijk winters is een rondje op de schaats bij Flevonice, waar je heerlijk in de buitenlucht kunt schaatsen. Op DagjeWeg.NL Tickets vind je ook voordelige kaarten voor winters Archeon en de spraakmakende tentoonstelling BodyWorlds.

Foto 2. Bekijk het vernieuwde DagjeWeg.NL Tickets!

Laatst gewijzigd: 2015-12-17 15:44:13 · Gepubliceerd: 2015-12-15 21:59:15 - 726