Geniet van winterse gezelligheid in de Orchideeën Hoeve

Bezoek de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest |  deel via WhatsApp | Nieuws - Commerciële bijdrage door

Lichtjesavonden, kerstmarkt en kerstworkshop

19 december 2015 Toerisme Luttelgeest, Flevoland Van 8 tot en met 26 december wordt de Orchideeën Hoeve weer omgetoverd in een magische kerstbeleving voor jong en oud. Het succesvolle kerstevenement wordt dit jaar voor de eenendertigste keer georganiseerd.

Foto 1. De Orchideeën Hoeve is betoverend mooi in het kaarslicht.

Winterse gezelligheid

"We zijn inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste overdekte kerstevenementen van Nederland", zegt een trotse Thomas Maarssen, mede-eigenaar van de Orchideeën Hoeve. Dit jaar staat het thema 'Puur genieten van winterse gezelligheid' centraal in het tropische park. "Iedereen is van harte welkom om de winterse gezelligheid te ervaren!" Dit op de gratis toegankelijke kerstmarkt of tijdens een kerstwandeling door de met duizenden kaarsjes verlichte tuinen. Bij een kerstworkshop of -demonstratie doe je inspiratie op voor de kerstdagen. Of geniet gewoon van de kerstnummers die live ten gehore worden gebracht.

Kerstmarkt 't Sparrebos

Van 8 december tot en met 23 december vinden bezoekers in de Orchideeën Hoeve de gratis toegankelijke en geheel overdekte kerstmarkt met meer dan veertig kraampjes. "In het midden van de markt ligt het horecaplein waar groendemonstraties en live muziekoptredens worden gegeven", vertelt Maarssen.

Kaarsjesavonden

"De magische kaarsjesavonden vormen het hoogtepunt van de warme kerstbeleving in de Orchideeën Hoeve", vindt Maarssen. Op 18, 19, 20, 22 en 23 december worden alle tuinen van 17:00 tot 21:00 uur verlicht met duizenden echte kaarsjes, lampjes en verlichte fonteinen. Een schitterend schouwspel.

Een onvergetelijke kerstwandeling

De warm verlichte routes worden extra bijzonder gemaakt door een spotlight op tientallen 'Pura Vida'-schatten. "Deze schatten laten zien dat de natuur puur is tot in de kleinste details", vertelt Maarssen. Kijk voor meer informatie over het kerstevenement op de website van de Orchideeën Hoeve of bel met 0527-202875.

Foto 2. Kijk toe bij een leuke kerstdemonstratie.
Foto 3. De Orchideeën Hoeve is sfeervol verlicht tijdens deze donkere dagen.
Foto 4. Struin over de gezellige kerstmarkt.
En geniet van de lichtjesavonden.

Laatst gewijzigd: 2016-01-04 15:01:53 · Gepubliceerd: 2015-12-17 11:37:12 - 1103