Energieke uitjes voor kinderen

Energie teveel? Actieve uitjes voor kinderen in de voorjaarsvakantie

Leuke uitjes voor de voorjaarsvakantie Nieuws door
Foto 1. Een verrassend leuk potje minigolf: Glowgolf! Foto: Glowgolf Eindhoven

archief oud artikel 22 februari 2016 Toerisme Landelijk Heb je moeite om de kids in bedwang te houden deze voorjaarsvakantie? Is je mooie huis de verwoesting nabij? Laad dan het hele spul in de auto en laat ze een dagje stoom afblazen. Deze actieve uitjes zijn hier heel geschikt voor. Plezier voor de kinderen en even rust voor de volwassenen. Win-win!

Stuiteren in een trampolinepark

AMSTELVEEN - Op de 32 trampolinevelden van Jumpers Indoor raakt niemand snel uitgesprongen. Probeer nieuwe tricks en gooi de bal al stuiterend door de basket. Voor zo'n energieke ochtend of middag gaat het hele gezin graag een keertje mee.

NIEUWEGEIN - Voor de wat grotere kinderen, vanaf 10 jaar, is er Jumpsquare, het grootste trampolinepark van Europa. Hier spring je tot je echt niet meer kan. Spring van trampoline naar trampoline in de Fun Area en speel een spelletje trefbal in de Sport Area.

Eindeloos balletjes slaan met Glowgolf

EINDHOVEN, ROTTERDAM EN ENSCHEDE - Midgetgolf doet het altijd goed, bij jong en oud. Nog leuker dan het nostalgische spelletje is een potje Glowgolf! In een fluorescerend decor vliegen de balletjes je om de oren. En als het goed is, belanden ze uiteindelijk in de hole. Bij Glowgolf Eindhoven ga je van het ene spannende decor naar het andere. Van Neptunus naar een Azteekse tempel! Glowgolf Enschede en Glowgolf Rotterdam voeren door de jungle en een spannende onderwaterwereld. Veel plezier!

Sneeuw. De nr. 1 energievreter voor kids

DEVENTER - Helaas gaat de winter voorbij zonder ijs op sloten en meren en liggen sleetjes en schaatsen werkeloos in de schuur. Bij Kunstijsbaan De Scheg wacht gelukkig wel winterpret! Voor de kinderen een prachtige uitlaatklep, die natuurlijk beloond wordt met warme chocolademelk. Gezellige momenten als gezin. Op de 400 meter baan is er voor de groten genoeg ruimte voor een flink aantal rondjes op de schaats. En de kleintjes krabbelen op het ijsplein, tot ze er rode wangen van hebben.

Deventer te ver weg? Vind meer schaatsbanen op DagjeWeg.NL.

Blijft het zonnetje weg in de voorjaarsvakantie? Bekijk alle indoor uitjes voor kinderen.
Foto 2. Voor Jumpers Indoor heb je genoeg energie nodig. Foto: Jumpers Indoor
Foto 3. Winterplezier met het hele gezin. Foto: De Scheg

Laatst gewijzigd: 2016-02-22 16:09:03 · Gepubliceerd: 22 februari 2016 - 2393