Drie nieuwe attracties in Belgische pretparken

Zoek een attractiepark in België |  
Redactioneel door

Nieuw pretparkseizoen begint goed in België

17 maart 2016 Toerisme De-Panne, West-Vlaanderen Op 26 maart 2016 doen de pretparken Walibi, Plopsa De Panne en Bobbejaanland hun deuren open voor een nieuw seizoen. Alle drie de parken openen een nieuwe attractie. Kijk snel wat er allemaal te beleven is!

Foto 1. De puntjes worden op de i gezet bij 'Heidi The Ride'. Foto: Plopsa De Panne

Prijswinnende waterattractie in Walibi Belgium

Walibi België gooit hoge ogen met haar nieuwe attractie Pulsar. Deze attractie viel al in de prijzen (Beste Concept) terwijl nog niemand er een ritje in heeft gemaakt. Hij ziet er onschuldig uit, maar je krijgt er gegarandeerd een verhoogde hartslag van. Je wordt drie keer heen en weer geschoten en krijgt uiteraard een nat pak. Er wordt met spanning uitgekeken naar Pulsar, die voor drie sensaties zorgt, aldus het park: glijden, vliegen en een vrije val.

Virtual reality in Bobbejaanland

Bobbejaanland gaat mee in de trend van 'virtual reality' en presenteert dit seizoen Mount Mara. Er wordt geen nieuwe attractie voor gebouwd, maar de bezoekers van de bestaande achtbaan Revolution krijgen een brilletje mee en beleven op die manier een heel nieuw avontuur, inclusief vulkaanuitbarsting. Bobbejaanland opent ook Nightmare hotel, een escape room, gecombineerd met een horror labyrint. Voor echte thrill seekers!

Houten achtbaan in Plopsaland De Panne

De plaatjes van de nieuwe attractie in Plopsa De Panne beloven veel goeds. Op het 'artwork' is een gezellig Zwitsers dorpje te zien met pontificaal een achtbaan van ruim 23 meter hoog: Heidi The Ride. De volledig houten achtbaan wordt tegelijkertijd gepresenteerd met een nieuw themagebied in het park: Heidiland, geïnspireerd op het bekende meisje uit de Zwitsere Alpen. Zelfs de wagentjes van de achtbaan zijn helemaal in stijl.

Foto 2. De prijswinnende 'Pulsar' rijst op uit de zee. Foto: Walibi België
Foto 3. Nog even geduld... Foto: Walibi België
Foto 4. Zet een bril op en je waant je in een avontuurlijke wereld! Foto: Bobbejaanland
Houten familieachtbaan in Zwitserse sferen. Foto: Plopsa De Panne

Laatst gewijzigd: 2017-10-26 15:01:48 · Gepubliceerd: 2016-03-17 16:29:14 - 2280