Sla alles kort en klein bij De Buurman

Bezoek De Buurman van 26 tot en met 29 mei |  
Nieuws door
Foto 1. Hoe snel heb jij een tv kapot? Foto: De Buurman.

Alleen voor mannen!

21 maart 2016 Opmerkelijk Rotterdam, Zuid-Holland Plof je na een lange werkdag lekker neer in je stoel, begint je vriendin weer van alles te vragen. Ben je gefrustreerd van het drukke leven en al het gezeur van vrouwen? Stamp naar binnen in de eerste sloopkamer van Nederland en sla de boel kort en klein! Bij De Buurman kunnen mannen écht man zijn.

Slopen in de sloopkamer

Pak een hamer, een beitel of een knuppel en sla erop los! Nadat je je pak hebt aangetrokken en je veiligheidsmasker hebt opgezet, duik je de sloopkamer in. Voor wie De Buurman is? "Voor alle mannen die even helemaal tot zichzelf willen komen", vertelt Gaylen Vink, initiatiefnemer van De Buurman. "Een plek waar mannen even kunnen ontkomen aan het leven van alledag." Je kunt gewoon naar binnen lopen en als er geen plek is in de sloopkamer plof je neer in de woonkamer van De Buurman.

"Vrouwen zijn hier echt niet welkom"

Bier drinken en sport kijken

Nee, de woonkamer is niet zo'n kamer met allerlei gezellige snuisterijen. Alle dingen die hier staan hebben een functie. Ga onderuitgezakt op de bank zitten en kijk naar je lievelingsprogramma's. Hier zijn alleen echte mannenzenders te zien als National Geographic, FOX en Ziggo Sport. Natuurlijk kijk je hiernaar onder het genot van een lekker koud biertje!

Vette hap en tosti's

Is er nog werk aan de winkel? Aan het bureau bij De Buurman kun je in alle rust je werk afmaken. Of op je gemak een krantje lezen! Mannen die weer even kind willen zijn, testen hun skills op de spelcomputer. Wie na al dat slaan, spelen en zappen trek of dorst krijgt, sloft gewoon even naar de keuken. De Buurman serveert snacks uit de frituur en lekkere tosti's. En, je raadt het al, in de koelkast is altijd wel wat te drinken te vinden.

De Buurman is geopend van 26 tot en met 29 mei en van 2 tot en met 5 juni.
Foto 2. Sla alles kapot in de sloopkamer! Foto: De Buurman.

Laatst gewijzigd: 2016-06-03 14:27:17 · Gepubliceerd: 2016-03-21 16:41:12 - 2609