Topfestivals voor vrouwen

Vriendinnenuitjes op DagjeWeg.NL | Nieuws door

Een dagje uit met je vriendin, zus, moeder of schoonmoeder

18 maart 2019 Toerisme Landelijk Of je nu gek bent op beauty, het liefst BN'ers wilt spotten of een gigantische gezondheidsfreak bent, deze festivals voor vrouwen zijn top! Verspreid door het hele land, vertrouwd én nieuw en allemaal veelbelovend. Het ideale uitje met vriendinnen of voor een leuke zussendag!

Foto 1. Ga samen naar een festival, zoals het LINDA.festival. Lekker eten, shoppen, sporten en vooral een hele leuke dag met vriendinnen. Foto: LINDA.

Nostalgie op de Libelle Zomerweek

ALMERE - De Libelle Zomerweek is al meer dan twintig (!) jaar een begrip voor vrouwelijk Nederland. Behalve dat je er al je favoriete schrijvers en columnisten kunt ontmoeten, treden er ontzettend veel artiesten op. Er staan meer dan driehonderd winkelkraampjes en je kunt meedoen aan allerlei creatieve workshops. Thema dit jaar is 'Tropical Party'. Een feestje vol palmbomen, tropische optredens, kleurrijke kleding en tropische cocktails! Van 23 tot en met 29 mei op een zomerse locatie: het Almeerderstrand.

Ga uitgerust naar huis na Healthy Fest

ZEEWOLDE - Een festival waar je uitgerust en opgeladen vandaan komt. Bestaat dat wel? Ja! Vanaf 21 tot en met 23 juni is de vierde editie van Healthy Fest. Op dit festival draait alles - maar dan ook alles - om gezondheid. Sleur die ene vriendin mee die al tijden lyrisch is over gezonde recepten en die ook van sporten houdt en ga samen de gezonde strijd aan. Sport met professionele trainers, kom tot rust door ontspanningsoefeningen en geniet van gezond en natuurlijk eten. Zo kan het dus ook, want een festival hoeft niet per se ongezond te zijn. Handig: er is zoveel keus dat je met gemak je eigen programma kunt samenstellen.

BN'ers spotten en eindeloos shoppen

ZAANDAM - Eindeloos shoppen, door de beauty wasstraat, superveel lekkere eetkraampjes, mannelijk schoon, sportsessies en in de middag al een wijntje en samen lachen met Linda de Mol. Het ideale uitje om je schoonmoeder, moeder, zus of vriendin mee naar toe te nemen. De derde editie van het LINDA.festival op 29 en 30 september 2018 was weer één groot feest. Waar en wanneer de 2019 editie van het LINDA.festival plaatsvindt, is nog niet bekendgemaakt.

Bekijk nog meer leuke dagjes uit voor vriendinnen.
Foto 2. Sporten en bijkletsen met je vriendinnen tijdens Healthy Fest Weekend. Foto: Floris Heuer.
Foto 3. Vraag Linda de Mol het hemd van het lijf tijdens het LINDA.festival. Foto: LINDA.
Foto 4. De Libelle Zomerweek 2019 draait om tropisch feesten! En natuurlijk eten, koken en hebbedingen shoppen. Foto: Libelle.
Werk je in het zweet op Healthy Fest Weekend. Foto: Floris Heuer.
Laatst gewijzigd: 2019-04-16 09:47:32 · Gepubliceerd: 2016-04-28 16:16:27 - 8976