Topfestivals voor vrouwen

Dagjes uit met vriendinnen |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Een dagje uit met je vriendin, zus, moeder of schoonmoeder

8 maart 2020 Toerisme Landelijk Of je nu gek bent op beauty, het liefst BN'ers wilt spotten of een gigantische gezondheidsfreak bent, deze festivals voor vrouwen zijn top! Verspreid door het hele land, vertrouwd én nieuw en allemaal veelbelovend. Het ideale dagje uit met vriendinnen of gezellige bestemming voor een leuke zussendag!

Foto 1. Samen sporten, lekker (en gezond) eten en shoppen tijdens Healthy Fest Weekend 2020. Foto: Healthy Fest Weekend © Wouter Roosenboom.

Fashion en feesten op Libelle Zomerweek

ALMERE - De Libelle Zomerweek is al meer dan twintig (!) jaar een begrip voor vrouwelijk Nederland. Behalve dat je er al je favoriete schrijvers en columnisten kunt ontmoeten, treden er ontzettend veel artiesten op. Dit jaar zing je mee met onder anderen Ruth Jacott en Rolf Sanchez. Er staan meer dan driehonderd winkelkraampjes en je kunt meedoen aan allerlei creatieve workshops. Drie keer per dag flaneren modellen in betaalbare mode van Ter Stal en Van Haren over de catwalk in het Libelle Theater. Die fashion pluk je zo van de catwalk af, regelrecht je eigen kast in. Alles wat geshowd wordt, is namelijk te koop op de Zomerweek. Het vriendinnenfeest is van 14 tot en met 20 mei 2020 op een lekker zomerse locatie: het Almeerderstrand.

Ga uitgerust naar huis na Healthy Fest

ZEEWOLDE - Een festival waar je uitgerust en opgeladen vandaan komt. Bestaat dat wel? Ja! Vanaf 12 tot en met 14 juni 2020 is de vijfde editie van Healthy Fest Weekend. Op dit festival draait alles - maar dan ook alles - om gezondheid. Sleur die ene vriendin mee die al tijden lyrisch is over gezonde recepten en die ook van sporten houdt en ga samen de gezonde strijd aan. Sport met professionele trainers, kom tot rust door ontspanningsoefeningen, shop op de markt en geniet van gezond en natuurlijk eten. Zo kan het dus ook: een festival hoeft niet per se ongezond te zijn. Kies voor een dagje of voor een compleet weekend - in dat gevoel boek je er een cottage bij. Tickets gaan hard, wees er snel bij!

Zomers swingen op Indian Summer Festival

LANGEDIJK - Di-rect, Krezip, Kensington, Davina Michelle. Het is slechts het tipje van de ijsberg van de line-up van het Indian Summer Festival op 27 juni 2020! Het muziekfestival bestaat al bijna twintig jaar en is met een dagkaart of een weekendkaart te bezoeken. Het festival vindt plaats op evenemententerrein Geestmerambacht. Dit is een bosrijk recreatiegebied rondom de Zomerdel, een groot meer dat wordt omringd door groen. Hopen op een zomers zonnetje, kun je lekker pootjebaden terwijl je naar muziek luistert.

Met je rots in de branding naar Surfana

BLOEMENDAAL AAN ZEE - Ken je het Surfana Festival al? Dit relaxte feestje wordt van 4 tot en met 6 september 2020 voor de achtste keer in de woeste Kennemerduinen gehouden. Op Camping de Lakens geniet je van internationale bandjes, diverse workshops en clinics, lekker eten, kunst en een liefdevolle sfeer. En dat in hartje natuur, aan de kust! Je hoeft niet per se te kunnen surfen, mensen die van de surfing lifestyle houden zijn ook welkom. Op dit festival lopen mensen van alle leeftijden rond, van kind tot senior. Echt iedereen is welkom. Samen om een kampvuur liedjes zingen, 's ochtends samen sporten, nieuwe mensen leren kennen, meedoen aan creatieve en sportieve workshops, losgaan op livemuziek. Na Surfana ga je met een hartverwarmend gevoel naar huis. Je kunt het hele weekend blijven of een dagticket boeken.

Dit vind je vast ook leuk

Foto 2. Het Surfana Festival draait om geluk en plezier. Iedereen is welkom en het doel is dat je geniet en blij naar huis gaat.Foto: Surfana Festival.
Foto 3. Een festival waar je na afloop uitgerust van vertrekt: het kan met Healthy Fest Weekend. Foto: Healthy Fest Weekend © Wouter Roosenboom.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-03-06 14:09:11 · Gepubliceerd: 2016-04-28 16:16:27 - 10640