Topfestivals voor vrouwen

Een dagje uit met je vriendin, zus, moeder of schoonmoeder

Dagjes uit met vriendinnen Nieuws door
Foto 1. Samen sporten, lekker (en gezond) eten en shoppen tijdens Healthy Fest Weekend 2020. Foto: Healthy Fest Weekend © Wouter Roosenboom.

archief oud artikel 25 maart 2022 Toerisme Landelijk Of je nu gek bent op beauty, het liefst BN'ers wilt spotten of een gigantische gezondheidsfreak bent, deze festivals voor vrouwen zijn top! Verspreid door het hele landen allemaal veelbelovend. Het ideale dagje uit met vriendinnen of gezellige bestemming voor een leuke zussendag!

Ga uitgerust naar huis na Healthy Fest

ZEEWOLDE - Een festival waar je uitgerust en opgeladen vandaan komt. Bestaat dat wel? Ja! Vanaf 10 tot en met 12 juni 2022 is de vijfde editie van Healthy Fest Weekend. Op dit festival draait alles - maar dan ook alles - om gezondheid. Sleur die ene vriendin mee die al tijden lyrisch is over gezonde recepten en die ook van sporten houdt en ga samen de gezonde strijd aan. Sport met professionele trainers, kom tot rust door ontspanningsoefeningen, shop op de markt en geniet van gezond en natuurlijk eten. Zo kan het dus ook: een festival hoeft niet per se ongezond te zijn. Op dit moment kun je alleen nog boeken voor weekenden mét cottage, maar wellicht komen er later meer beschikbaar. Dus hou je ogen open!

Zomers swingen op Indian Summer Festival

LANGEDIJK - Kensington, Krezip, Chef's Special, Davina Michelle en Antoon. Het is slechts het topje van de ijsberg van de line-up van het Indian Summer Festival op 25 juni 2022! Het muziekfestival bestaat al bijna twintig jaar en is met een dagkaart of een weekendkaart te bezoeken. Het festival vindt plaats op evenemententerrein Geestmerambacht. Dit is een bosrijk recreatiegebied rondom de Zomerdel, een groot meer dat wordt omringd door groen. Hopen op een zomers zonnetje, kun je lekker pootjebaden terwijl je naar muziek luistert.

Met je rots in de branding naar Surfana

BLOEMENDAAL AAN ZEE - Ken je het Surfana Festival al? Dit relaxte feestje wordt van 10 tot en met 12 september 2021 voor de achtste keer in de woeste Kennemerduinen gehouden. Op Camping de Lakens geniet je van internationale bandjes, diverse workshops en clinics, lekker eten, kunst en een liefdevolle sfeer. En dat in hartje natuur, aan de kust! Je hoeft niet per se te kunnen surfen, mensen die van de surfing lifestyle houden zijn ook welkom. Op dit festival lopen mensen van alle leeftijden rond, van kind tot senior. Echt iedereen is welkom. Samen om een kampvuur liedjes zingen, 's ochtends samen sporten, nieuwe mensen leren kennen, meedoen aan creatieve en sportieve workshops, losgaan op livemuziek. Na Surfana ga je met een hartverwarmend gevoel naar huis. Je kunt het hele weekend blijven of een dagticket boeken.

Blote voeten in het zand

ALMERE - Ga voor fijne beachvibes samen naar Strandfestival ZAND op 21 augustus op het Almeerderstrand. Dit eendaagse festival wordt al sinds 2008 georganiseerd aan het IJmeer en presenteert ook dit jaar een mooie line-up met zo'n twintig acts. Dat wordt op je slippers genieten van muziek en tussendoor even de voeten in het water. Een drankje in de hand, de zon op je gezicht en dansen tot middernacht!

Libelle Zomerweek

Dit jaar gaat de Libelle Zomerweek weer van start! Dat wordt van 19 tot en met 25 mei weer samen gezellig shoppen, workshops volgen, modeshows bewonderen, inspiratie opdoen voor je huis en tuin en de nieuwste trends ontdekken. Allemaal op een gloednieuwe locatie, want de Libelle Zomerweek verhuist dit jaar naar de Expo Haarlemmermeer. Daar hebben ze 45.000 m2 aan binnenruimtes en groen buitenterrein, perfect voor een flink feestje. Maar goed ook, want het wordt de 25ste Libelle Zomerweek en dat wordt gevierd! Dus trommel je vriendinnen op, ga met je zussen op stap of sleep je dochter mee voor een dagje heerlijk bijkomen en bijkletsen met lekker eten, veel creativiteit en vooral: genieten.

Dit vind je vast ook leuk

Foto 2. Het Surfana Festival draait om geluk en plezier. Iedereen is welkom en het doel is dat je geniet en blij naar huis gaat. Foto: Surfana Festival.
Foto 3. Een festival waar je na afloop uitgerust van vertrekt: het kan met Healthy Fest Weekend. Foto: Healthy Fest Weekend © Wouter Roosenboom.

Laatst gewijzigd: 2023-07-21 11:43:43 · Gepubliceerd: 25 maart 2022 - 14424