Topfestivals voor vrouwen

Dagjes uit met vriendinnen |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Een dagje uit met je vriendin, zus, moeder of schoonmoeder

20 maart 2021 Toerisme Landelijk Of je nu gek bent op beauty, het liefst BN'ers wilt spotten of een gigantische gezondheidsfreak bent, deze festivals voor vrouwen zijn top! Verspreid door het hele landen allemaal veelbelovend. Het ideale dagje uit met vriendinnen of gezellige bestemming voor een leuke zussendag!

Foto 1. Samen sporten, lekker (en gezond) eten en shoppen tijdens Healthy Fest Weekend 2020. Foto: Healthy Fest Weekend © Wouter Roosenboom.

Ga uitgerust naar huis na Healthy Fest

ZEEWOLDE - Een festival waar je uitgerust en opgeladen vandaan komt. Bestaat dat wel? Ja! Vanaf 10 tot en met 12 september 2021 is de vijfde editie van Healthy Fest Weekend. Op dit festival draait alles - maar dan ook alles - om gezondheid. Sleur die ene vriendin mee die al tijden lyrisch is over gezonde recepten en die ook van sporten houdt en ga samen de gezonde strijd aan. Sport met professionele trainers, kom tot rust door ontspanningsoefeningen, shop op de markt en geniet van gezond en natuurlijk eten. Zo kan het dus ook: een festival hoeft niet per se ongezond te zijn. Kies voor een dagje of voor een compleet weekend - in dat gevoel boek je er een cottage bij.

Zomers swingen op Indian Summer Festival

LANGEDIJK - Di-rect, Krezip, Kensington, Davina Michelle, Snelle & De Lieve Jongens Band. Het is slechts het topje van de ijsberg van de line-up van het Indian Summer Festival op 26 juni 2021! Het muziekfestival bestaat al bijna twintig jaar en is met een dagkaart of een weekendkaart te bezoeken. Het festival vindt plaats op evenemententerrein Geestmerambacht. Dit is een bosrijk recreatiegebied rondom de Zomerdel, een groot meer dat wordt omringd door groen. Hopen op een zomers zonnetje, kun je lekker pootjebaden terwijl je naar muziek luistert.

Met je rots in de branding naar Surfana

BLOEMENDAAL AAN ZEE - Ken je het Surfana Festival al? Dit relaxte feestje wordt van 10 tot en met 12 september 2021 voor de achtste keer in de woeste Kennemerduinen gehouden. Op Camping de Lakens geniet je van internationale bandjes, diverse workshops en clinics, lekker eten, kunst en een liefdevolle sfeer. En dat in hartje natuur, aan de kust! Je hoeft niet per se te kunnen surfen, mensen die van de surfing lifestyle houden zijn ook welkom. Op dit festival lopen mensen van alle leeftijden rond, van kind tot senior. Echt iedereen is welkom. Samen om een kampvuur liedjes zingen, 's ochtends samen sporten, nieuwe mensen leren kennen, meedoen aan creatieve en sportieve workshops, losgaan op livemuziek. Na Surfana ga je met een hartverwarmend gevoel naar huis. Je kunt het hele weekend blijven of een dagticket boeken.

Blote voeten in het zand

ALMERE - Ga voor fijne beachvibes samen naar Strandfestival ZAND op 21 augustus op het Almeerderstrand. Dit eendaagse festival wordt al sinds 2008 georganiseerd aan het IJmeer en presenteert ook dit jaar een mooie line-up met zo'n twintig acts. Dat wordt op je slippers genieten van de muziek van onder meer Kensington, Suzan & Freek en de Snollebollekes. Coen & Sander zijn de hosts op deze heerlijke festivaldag en treden ook op als DJ-duo. Een drankje in de hand, de zon op je gezicht en dansen tot middernacht!

Geen Libelle Zomerweek in 2021

De Libelle Zomerweek stond op de planning voor mei 2021, maar gaat dit jaar helaas niet door. In 2022 kun je hopelijk weer genieten van dit evenement op het Almeerderstrand.

Dit vind je vast ook leuk

Foto 2. Het Surfana Festival draait om geluk en plezier. Iedereen is welkom en het doel is dat je geniet en blij naar huis gaat.Foto: Surfana Festival.
Foto 3. Een festival waar je na afloop uitgerust van vertrekt: het kan met Healthy Fest Weekend. Foto: Healthy Fest Weekend © Wouter Roosenboom.

Laatst gewijzigd: 2021-03-22 10:27:28 · Gepubliceerd: 2016-04-28 16:16:27 - 11625