Stap aan boord van een sprookje

Nostalgische treinrit over de Miljoenenlijn |  deel via WhatsApp | Persbericht door

4, 5 en 8 mei zijn Sprookjesdagen bij de Miljoenenlijn

2 mei 2016 Toerisme Simpelveld, Limburg Na een winterstop wordt op woensdag 4 mei het nieuwe stoomseizoen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij sprookjesachtig geopend. Beleef de tweede editie van Sprookjesdagen bij de Miljoenenlijn op woensdag 4 mei, donderdag 5 mei en zondag 8 mei.

Foto 1. Het sprookjesseizoen is weer geopend! Beleef avonturen aan boord van de Miljoenenlijn. Foto: John Kreukniet.

Rij mee met de sprookjestrein

Alsof je een magisch sprookje binnenstapt, zo voelt het als je op het nostalgische station van de Miljoenenlijn komt. Bezoek het huisje van de Zeven Dwergen, knabbel aan het koekjeshuisje van Hans en Grietje, pas het glazen muiltje van Assepoester en neem een kijkje in de grot van Ali Baba. Zo ontdek je op allerlei verschillende plekken allerlei klassieke sprookjes. Doe mee aan de spannende sprookjesspeurtocht! Los het sprookjesraadsel op en ga op een zoektocht om alle sprookjes te vinden.

Meet and greet

De sprookjesachtige en ouderwetse sfeer die het station oproept, inspireerde vrijwilligers in de herfst van 2015 al om klassieke sprookjes te tonen rondom het station en in de trein. En nu zijn er weer Sprookjesdagen bij de de Miljoenenlijn! Op woensdag 4 mei, donderdag 5 mei en zondag 8 mei stap je aan boord van een sprookjes. Op 8 mei komen er zelfs extra sprookjesfiguren langs voor een meet and greet.

Kleine bezoekers vanaf drie tot en met elf jaar die verkleed komen als sprookjesfiguur mogen gratis mee met de stoomtrein (maximaal twee kinderen per volwassenen). Volwassenen betalen €12,50 per persoon voor de stoomtrein. Kinderen onder de drie jaar mogen altijd gratis mee.
Foto 2. Ontmoet verschillende sprookjesfiguren tijdens de Sprookjesdagen van de Miljoenenlijn.

Laatst gewijzigd: 2017-05-08 10:51:58 · Gepubliceerd: 2016-05-02 14:13:16 - 449