Ontsnap aan een vuurzee in Bobbejaanland

Bezoek Bobbejaanland | Nieuws door

Ritje door de virtuele werkelijkheid

7 mei 2016 Trends Kasterlee, Antwerpen Een bezoekje aan Bobbejaanland wordt steeds leuker. Het park heeft de bestaande achtbaan Revolution omgetoverd in een virtual reality-belevenis. Maak een ritje!

Foto 1. Zet je bril op en je waant je in Khyonesia! Beeld: Bobbejaanland

3D-ervaring

De nieuwe attractie in Bobbejaanland heet Mount Mara. Met deze virtual reality-achtbaan heeft het pretpark een primeur voor de Benelux. Officieel is het geen spiksplinternieuwe attractie, want voor deze nieuwe belevenis is geen nieuwe bouwwerk neergezet. Er wordt gebruik gemaakt van de bestaande rollercoaster Revolution. Zet je bril op en ga mee op avontuur! Geen zin in een 3D-ervaring? In de voormiddag is Mount Mara nog gewoon te bezoeken als Revolution.

Wat is er te zien?

Tijdens de rit waan je je in het land Khyonesia. Door het virtual reality-brilletje komt deze spannende wereld echt tot leven en lijkt het net alsof je even in een andere wereld bent. Je komt langs de berg Mount Mara, waar een vulkaanuitbarsting plaats vindt. Baan je een weg door de brandende jungle en ontsnap aan het vuur! Door de bril op je neus is de uitbarsting en de vlammenzee erg realistisch.

Escape room

Met deze nieuwe attractie gaat Bobbejaanland mee in de trend van 'virtual reality'. Het park is het eerste in de Benelux die een dergelijke attractie opent. Voor heel Europa had het Duitse Europa Park de primeur, met hetzelfde concept als Bobbejaanland. Naast Mount Mara opent het attractiepark in Lichtaart ook nog 'Nightmare hotel', een escape room die is gecombineerd met een horror labyrint. Voor deze uitdaging betaal je ter plekke nog vijf euro extra, maar dan heb je ook echt iets om thuis te vertellen!

Foto 2. Beeld: Bobbejaanland

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-01-17 11:11:00 · Gepubliceerd: 2016-05-03 15:24:52 - 2363