Voor een prikkie met mam op stap

Voordelig op stap met DagjeWeg.NL Tickets |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Leuke uitjes voor jou en je moeder (of oma)

6 mei 2016 Toerisme Landelijk Waarom is er een speciale Moederdag nodig om je moeder een leuk cadeau te geven? Via DagjeWeg.NL Tickets heb je het hele jaar door voordelige uitjes om je moeder mee te verblijden! Voor haar verjaardag, een jubileum, of gewoon omdat ze lief is.

Foto 1. Kijk maar uit, straks wil je moeder niet meer naar huis. Foto: Madame Tussauds.

Dagje naar het strand

ZANDVOORT - Maak het jezelf gemakkelijk en huur één van de luxe fietsen van Behind the Beach. Verken op je gemak de prachtige duinen bij Zandvoort en Bloemendaal op een stalen ros. Kies voor een arrangement inclusief barbecue, picknick of puzzeltocht en maak er een gezellig dagje uit van! Scheelt ook weer een avondje koken. Bestel kaartjes via DagjeWeg.NL Tickets en boek een compleet fietsarrangement inclusief lunch of diner.

Voor als ze prikkelbaar is

RUURLO - Een subtiele hint naar het korte lontje van (schoon)moederlief: ga naar Belevingspark CactusOase! Een park vol cactussen, met een vogeltuin en een Indianenkunstcollectie. Eigenaar Anny Cactus legt je graag alles uit over de speciale krachten van de aloë vera-plant. Sla gelijk wat aloë vera-producten in bij Anny's winkeltje!

Net als vroegâh

AMERONGEN - Al die verhalen die je moeder vertelt zijn leuk, maar veel anekdotes heb je al tig keer gehoord. Ja, ja, we weten het nu wel. Ontdek samen nieuwe verhalen van vroeger in Kasteel Amerongen! Ga terug naar een tijd van prachtige jurken, weelderige diners en chique dansfeestjes. Door de ouderwets romantische kasteeltuinen kun je heerlijk wandelen.

Of laat haar zelf kiezen!

Neem een kijkje op DagjeWeg.NL Tickets voor alle uitjes met korting. Of doe een uitje cadeau! Met de DagjeWeg.NL Cadeaukaart geef je iemand een pasje met saldo naar keuze. De gelukkige ontvanger kan zelf de kaart verzilveren op de website van DagjeWeg.NL Tickets en dus zelf bepalen aan welk uitje het cadeaugeld wordt uitgegeven. Zo kun je een onvergetelijk dagje weg cadeau doen!

Knuffel met Clooney

Zucht, zwijmel, kwijl. Maak je moeder (en jezelf) blij en ga bij Clooney op de koffie in Madame Tussauds. Moeder blij, oma blij, dochter blij, George Clooney blij!
Foto 2. Ontdek samen het kasteel. "Mam, waar stond jij op de klassenfoto?" Geintje natuurlijk. Foto: Kasteel Amerongen.

Laatst gewijzigd: 2020-07-17 15:36:14 · Gepubliceerd: 2016-05-06 14:36:35 - 2355