Laatste kans: Amandla! Mandela

DeLaMar Theater Amsterdam |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Na 200e voorstelling is einde in zicht voor Amandla! Mandela

10 mei 2016 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Een verhaal wat blijft inspireren: het verhaal van Nelson Mandela. Al eerder vertolkten musicalsterren zijn levensverhaal in de musical Amandla Mandela! en de vernieuwde versie draait al enkele maanden. Op 13 mei staat de 200e voorstelling op de agenda en ruim een week later valt het doek definitief. Wie de musical nog wil zien, moet dus snel zijn!

Foto 1. Joanne Telesford als Winnie en Kenneth Herdigein als Nelson Mandela. Foto: DeLaMar Theater

Allerlaatste voorstellingen

Echt de allerlaatste voorstelling van Amandla Mandela! Na meer dan 200 voorstellingen is het verhaal van Nelson Mandela niet meer te horen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Op 13 mei staat de 200e voorstelling op het programma en op 21 mei staan de sterren voor het laatst op de planken. De musical, die op 4 maart in première ging, was ook al in seizoen 2009-2010 te zien. Met nieuwe muziek van Paul de Munnik ging de populaire voorstelling in de herhaling.

Het verhaal van Nelson Mandela

De musical gaat over het inspirerende leven van Nelson Mandela, de eerste zwarte president van Zuid-Afrika. Een verhaal wat vertelt over een 9-jarig jongetje, die later 27 jaar lang gevangen zat en uiteindelijk president werd. De musical wil laten zien met hoeveel kracht - Amandla - Mandela zijn leven leidde. De cast bestaat uit Nederlandse en Zuid-Afrikaanse acteurs; Kenneth Herdigein speelt Nelson Mandela.

Geen tijd meer om deze musical te bezoeken? Bekijk hier meer actuele musicals en recensies!
Foto 2. President Nelson Mandela. Foto: DeLaMar Theater
Foto 3. Scene uit de musical Amandla! Mandela. Foto: DeLaMar Theater
Foto 4. Scene uit de musical Amandla! Mandela. Foto: DeLaMar Theater

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2016-05-10 23:16:19 · Gepubliceerd: 2016-05-10 12:17:37 - 1009