1

Aircooled Scheveningen: bewonder honderden oldtimers!

Zet je bloemenkrans op en probeer eens te blijven staan op een longboard!

Stap in het hippietijdperk tijdens Aircooled Scheveningen Nieuws door
Foto 1. Bezoek Aircooled Scheveningen! Foto: Aircooled Scheveningen.

archief oud artikel 22 mei 2016 Toerisme Scheveningen, Zuid-Holland Bloemenkransen, volkswagenbusjes en longboards, naar hippie-activiteiten hoef je niet ver te zoeken! Tijdens Aircooled op zondag 22 mei staat de Pier van Scheveningen vol met oldtimers en leuke activiteiten. Ga jij ook kevers krijten?

Oldtimers in de spotlights

Alles dat Volkswagen en luchtgekoeld is wordt verwacht op Aircooled Scheveningen. Brilkevers, Cabriolets, Pick-Ups en Strandbuggy's... liefhebbers kijken hun ogen uit! Daarnaast zijn er ook oude brandweerwagens en ambulances te bewonderen. Tussen al die oude auto's waan je je even in het hippietijdperk.

"Plof met je picknickkleedje neer tussen de kevers"

Surfen, skaten of op een busje krijten?

Behalve kijken naar auto's, kun je tijdens Aircooled Scheveningen zelf ook van alles doen! Volg een surfworkshop of laat je door de kracht van de wind over het strand trekken tijdens het powerkiten. Voor skateliefhebbers is GoldCoast Skateboards aanwezig. Dit bedrijf uit California maakt van ieder skateboard een kunstwerk. Je kunt de hele dag bij hen langslopen om een skateboard of een longboard te testen. Ben je meer kunstzinnig aangelegd? Voor de creatievelingen staat er een krijtkever en een krijtbus die je helemaal vol kunt krijten.

Foto 2. Rijd in een Volkswagenbusje over het strand! Foto: Aircooled Scheveningen.
Foto 3. De Pier van Scheveningen wordt omgetoverd tot hippiemarkt! Foto: Aircooled Scheveningen.

Laatst gewijzigd: 2016-05-20 22:38:47 · Gepubliceerd: 22 mei 2016 - 3225