Kijk een film onder de open sterrenhemel!

Wandel door Tuin de Lage Oorsprong |  
Nieuws door
Foto 1. Kruip onder je deken en geniet! Foto: Tuin de Lage Oorsprong.

Plof met je deken neer bij de Buitenbios in Tuin de Lage Oorsprong

21 mei 2016 Toerisme Oosterbeek, Gelderland 'The Kings Garden' kijken in een prachtige groene tuin. Dat kan tijdens de Buitenbios in Tuin de Lage Oorsprong op zaterdag 21 mei. Kruip lekker weg in je dekentje en geniet van de film!

Geniet van een film onder de sterrenhemel

Gewapend met een dikke slaapzak schuifel je door de oude tuindeuren. De geur van de uitbundig bloeiende blauwe regen komt je al tegemoet! Verrast loop je verder en beland bij de vijver, waar verschillende lekkere drankjes te verkrijgen zijn. Hierna hoef je alleen nog maar je slaapzak neer te leggen in het Groen Forum. Dit is het amfitheater van gras, waarbij je uitzicht hebt op het eeuwenoude beekdal van Landgoed Oorsprong. Nu is het wachten op wat er komt!

"De beek klatert als een waterval door het grothuisje"

Kijk naar 'The Kings Garden' in een groene tuin

Een standaard filmlocatie is Tuin de Lage Oorsprong zeker niet. Geniet van 'The Kings Garden' onder een open sterrenhemel! Het verhaal gaat over een Zonnekoning, een tuinarchitect en een vrouwelijke hovenier die de nodige chaos veroorzaakt. Als de schemer invalt, worden alle kaarsen op de looppaden en in de vijver aangestoken. Tussendoor is er een pauze waar, naast het standaard drankassortiment, traditioneel glühwein wordt geschonken.

De Buitenbios wordt georganiseerd door Tuin de Lage Oorsprong in samenwerking met Filmhuis Oosterbeek. De tuin is open vanaf 21:00 uur en de film start om 22:00 uur. Kaartjes kosten €9,50.

Foto 2. Geniet van 'The Kings Garden' in deze groene tuin. Foto: Tuin de Lage Oorsprong.
Foto 3. Buitenbios bij Tuin de Lage Oorsprong! Foto: Tuin de Lage Oorsprong.

Laatst gewijzigd: 2016-05-20 21:16:06 · Gepubliceerd: 2016-05-20 14:35:47 - 1739