Geen EK voor Nederland... uitjes om hem mee te troosten!

Actieve uitjes op DagjeWeg.NL |  deel via WhatsApp | Nieuws door

We zijn er niet bij, maar deze uitjes zijn een schrale troost

10 juni 2016 Sport Landelijk De teleurstelling is groot: Nederland doet niet mee aan het EK 2016. Dat is op zich al jammer genoeg. Maar dan heb je ook nog een balende - of zelfs huilende - man thuis op de bank. Wat nu? Gooi een balletje op en vrolijk hem op met deze uitjes!

Foto 1. Verdrijf de pijn en teleurstelling met een fel potje bubbelvoetbal. Foto: BumperballWorld.

Trotseer zelf de voetbalarena

NIEUW-VENNEP - Speel een potje voetgolf bij Midget Voetgolf! Het is trouwens indoor midget voetgolf: een soort midgetgolf, maar dan mag je zelf de balletjes trappen. Op de baan moet hij zich bij de holes even inhouden, maar bij de Snelheidsmeter mag 'ie helemaal los: die meet wie er het hardst en snelst trapt. In de Voetbal Arena gaat het om eer. Speel een potje panna, voetvolley of hou een klassiek voetbalduel. Na alle inspanningen kan hij gezellig op het binnenterras Fox Sports kijken. Inclusief biertje en bittergarnituur, uiteraard. En dan maar ruziën over voor wie we nu moeten juichen...

Na regen komt zonneschijn

RHEEZERVEEN - Hier schijnt altijd de zon! Een betere plek om over grote teleurstellingen heen te komen dan Happy Fun Beach, bestaat er bijna niet. Het zit 'm al in de naam. Plus er is een indoor strandje waar je kunt beachvolleyballen! Hij kan ook iemand uitdagen voor een potje beachvoetvolley - er lopen vast meer mannen rond, met een voetbal in hun handen en een hoopvolle blik in hun ogen. Voor kinderen is er ook van alles te beleven. Een zwembad, indoor strand, springkussen en een klimboom.

Bestel tickets voor Happy Fun Beach 20% korting op je kaartjes via DagjeWeg.NL Tickets!

Weg uit die bubbel van verdriet

AMSTERDAM - Ja, het is jammer. Ja, we balen allemaal. Maar nu is het tijd om het verdriet en de teleurstelling achter ons te laten! Haal hem uit die bubbel van rouw en help hem in een bubbel van BumperballWorld! Hij geniet van een potje voetbal, gehuld in zijn eigen bubbel. Zo kan hij al zijn pijn kwijt in het spel. Dat ding heeft ook best een dikke laag, dus als 'ie huilt ziet niemand het. Tackles, slidings: alles is toegestaan. De enige blessures die spelers aan bubbelvoetbal overhouden, zijn de krasjes op hun ego na een nederlaag.

Foto 2. Voetgolf bij Midget Voetgolf vereist tactiek en precisie. Foto: Midget Voetgolf.
Foto 3. Oranje shirt aan en op naar het indoor strand voor een potje voetvolley. Foto: Happy Fun Beach.
Foto 4. Ren achter die bal aan! Misschien winnen de spelers in oranje shirts deze strijd wél. Foto: Happy Fun Beach.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2016-06-10 16:01:54 · Gepubliceerd: 2016-06-09 17:27:49 - 1622