Cadeau voor Vaderdag? Geef je vader een dagje uit!

Tips voor Vaderdag | Redactioneel door

Test hoe stoer jouw vader is tijdens een dagje weg

8 juni 2018 Toerisme Landelijk Hoera, het is Vaderdag op zondag 17 juni! Is je papa superstoer, avontuurlijk of een lieve dierenvriend? Scoor een vaderdaguitje met korting via DagjeWeg.NL Tickets. Ga survivallen, bezoek een nostalgisch museum of ga op wereldreis in de dierentuin. We zetten een paar ideeën op een rijtje.

Foto 1. Wie is de sterkste van de familie? Test het bij SEC Survivals! Foto: SEC Survivals.

Off road rijden door de regen

MOORDRECHT - Echte autoliefhebbers halen hun hart op bij EventsBakery. Leer hoe een terreinwagen reageert onder allerlei extreme omstandigheden. Hoe rijd je bijvoorbeeld als het keihard regent? Off road rijden is na deze cursus een makkie. Waagt je vader zich op het parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen?
€ 99,95 korting op een ticket voor EventsBakery.

Samenwerken tijdens een survival

ALMERE - Samenwerken met het hele gezin, dat leer je bij SEC Survivals. Zet de stoerste man van het gezin voorin de strijd en laat hem het voortouw nemen. Maar natuurlijk hoeft hij niet alleen te gaan! Klauter door touwbruggen, leer boogschieten en spring in een kano. Het leuke aan deze gezinssurvival is dat je er niet per se sportief voor hoeft te zijn. Je bepaalt zelf hoe spannend en uitdagend het wordt.
Gratis fotoshoot ter waarde van €13,50 bij SEC Survivals.

Zweten van spanning bij Zips 'n Ropes

NIJMEGEN - Wil je een echte adrenalinekick? De attracties van Zips 'n Ropes liegen er niet om! Kies een van de pakketten, variërend van het Hoogtevreespakket tot het Krachtpakket XL. Waag jij je in Gorilla Ville, een klimparcours door de bomen? Hier deinst zelfs de koning van de jungle voor terug. Of begeef je op de krakkemikkige Tower of Thrills waarbij je het vogelnest probeert te bereiken door een toren van kratten te bouwen. Stort de toren in? Dan lig jij ook beneden! Bij Zips 'n Ropes giert de adrenaline door je lijf - én door het lijf van je vader.
Ruim € 15,- korting op een ticket voor Zips 'n Ropes.

Terug in de tijd met Vaderdag!

HOORN - Papa wil vast weleens terugkijken in de tijd van zijn kinderjaren. Hoe het er toen in Nederland uitzag, ontdek je samen in het Museum van de 20e Eeuw. Snuffel door de woonkamer van opa en oma of voel aan al die ouderwetse voorwerpen. Is het alweer tijd voor de kapper? In het museum is ook een ouderwetse herenkapsalon te bewonderen. Nu nog kijken of je hier ook echt geknipt kunt worden!
20% korting op je tickets voor Museum van de 20e Eeuw.

Ga op wereldreis in DierenPark Amersfoort

AMERSFOORT - Ga met je vader op wereldreis in eigen land! In DierenPark Amersfoort spot je dieren vanaf heel dichtbij. De gieren vliegen om je heen, de hyena's lachen je toe en de olifanten tetteren je tegemoet. Klop aan bij de dassenfamilie in hun Burcht. En zou papa ook nog willen spelen tussen de zeventig dino's in het DinoPark?
€ 2,- korting op DierenPark Amersfoort!

Zit hier nog niks voor je vader tussen? Bekijk nog meer leuke uitjes voor vader en kind of andere gezellige activiteiten op Vaderdag!
Foto 2. Werp een blik op de kinderjaren van je vader in het Museum van de 20e Eeuw. Foto: Museum van de 20e Eeuw.
Laatst gewijzigd: 2018-06-13 10:44:41 · Gepubliceerd: 2016-06-10 15:40:22 - 5371