Gratis naar Dinoland? Dat wordt snel sparen

De dinogekte gaat nog even door

Dinoland Zwolle Nieuws door
Foto 1. Dino's zijn de laatste tijd erg populair. In dinoparken leren kinderen spelenderwijs van alles over de historische beesten.

archief oud artikel 29 juni 2016 Toerisme Zwolle, Overijssel De spaaractie in de supermarkt is bijna voorbij, maar de liefde voor dino's wordt nog extra aangewakkerd. Op vertoon van een compleet dino-album, mag je gratis naar Dinoland Zwolle. Alleen de eerste duizend bezoekers met een volledig album mogen gratis naar binnen. De actie geldt alleen in de maand juli.

Gratis naar de dino's toe

De spaaractie met Freek Vonk - en natuurlijk de dino's - in de hoofdrol stopt per 3 juli 2016. De rest van de maand kun je met je volle spaaralbum een keertje gratis naar Dinoland Zwolle. Dan moet je alleen wel een helemaal vol album gespaard hebben én je moet één van de eerste duizend zijn. Bij binnenkomst staan er dino-douaniers klaar om het spaaralbum te controleren. Als alles compleet is, krijg je een Dinoland-stempel en fungeert het spaaralbum als paspoort voor Dinoland Zwolle.

Dino's zijn hot

Sinds de opening van Dinoland Zwolle eerder dit jaar, is het park gegroeid. Sinds mei is het buitengedeelte Dino Adventure ook deel van het park. In Wedde vind je ook een dinopark: Dinopark Landgoed Tenaxx, een soort Jurassic Parc - maar dan in Groningen. DierenPark Amersfoort heeft al jaren een dino-afdeling in de bossen, waar je onder andere een wedstrijdje tegen dinosauriërs kunt rennen.

Ga met korting naar DierenPark Amersfoort via DagjeWeg.NL Tickets!

Dit vind je misschien ook interessant:
Foto 2. Bekijk allerlei dinosauriërs in Dinoland Zwolle, zoals deze Dilophosaurus.
Foto 3. Met een compleet spaaralbum mogen de eerste duizend bezoekers in de maand juli gratis naar Dinoland Zwolle.

Laatst gewijzigd: 2016-06-29 11:16:16 · Gepubliceerd: 2016-06-29 10:21:47 - 8097