DierenPark Amersfoort
DierenPark Amersfoort

In het bosrijke park van DierenPark Amersfoort wonen neushoorns, apen, tijgers en nog veel meer dieren die je van dichtbij kunt bekijken! DierenPark Amersfoort is de enige dierentuin in Nederland waar vier generaties olifanten wonen. Neem een kijkje in het Rijk der Reuzen en zie kleine olifantjes samen rond hollen en spelen met de rest van de olifantenfamilie.

Loop op een touwbrug over de beren in de Klim Alles-route en sta oog in oog met de bijzondere, grote vogels in de volière SnavelRijk. Of bekijk hyena's en leeuwen van dichtbij. Spannend! De route voert je langs, boven en tussen de dieren. Door het glas zie je de dieren van heel dichtbij. Bewonder meer dan honderd verschillende soorten dieren, ontdek de dino's in het DinoPark en ontmoet de reuzenschildpadden! In de Grote Wildernis vaar je zelf in een fietsboot langs het eiland van de ringstaartmaki's en kapucijnapen. Kronkel over de rivier en vaar vlak langs de giraffen en zebra's. Alle echte waaghalzen kunnen op woensdagmiddag en in het weekend een vogelspin over hun hand laten kruipen tijdens Koele Knuffels.

Het park ligt op twintig minuten loopafstand van station Amersfoort, maar er stopt ook een bus voor de dierentuin.

DierenPark Amersfoort in Amersfoort leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.dierenparkamersfoort.nl

Foto: DierenPark Amersfoort.
Foto: DierenPark Amersfoort.
Foto: DierenPark Amersfoort.
Foto: DierenPark Amersfoort.
Foto: DierenPark Amersfoort.
Foto: DierenPark Amersfoort.