1

Uitstapjes vlakbij DierenPark Amersfoort

Vergaderen tussen de dieren in DierenPark Amersfoort

amersfoort, Utrecht  -  Doorbreek de kantoorsleur en plan een vergadering in op een wel heel bijzondere locatie: DierenPark Amersfoort. Laat je inspireren en doe tussen de olifanten en giraffen de leukste ideeën op. Er zijn verschillende arrangementen te boeken,...

Cavaleriemuseum

amersfoort, Utrecht (0.43km)  -  Wat voor wapens gebruikten ze vroeger in de oorlog? Ga terug in de tijd en ontdek het zelf in het Cavaleriemuseum in Amersfoort.

Bosbad Amersfoort

amersfoort, Utrecht (0.75km)  -  Bosbad Amersfoort is een openluchtzwembad voor de hele familie. Geniet in een bosrijke omgeving van een heerlijk dagje zwemmen.

Birkhoven

amersfoort, Utrecht (0.79km)  -  Aan de rand van Amersfoort vind je de bossen van Birkhoven. Een prachtig natuurgebied om te wandelen, paardrijden of de hond uit te laten.

Rock City Escape

amersfoort, Utrecht (0.82km)  -  City Rock Escape is een bloedstollende escape room in het Eemklooster in Amersfoort. Amy heeft iets stoms gedaan met haar vrienden en lijkt spoorloos te zijn verdwenen. Kun jij binnen de tijd ontdekken wat er met haar is gebeurd?

Monkey Town Amersfoort

amersfoort, Utrecht (1.18km)  -  Kinderen leven zich helemaal uit in Monkey Town Amersfoort. Daar kunnen ze klimmen, klauteren, glijden en zelfs lasergamen. Peuters vermaken zich ondertussen in het Testlab met hun eigen spelletjes en activiteiten.

Verkeerstuin Amersfoort

amersfoort, Utrecht (1.35km)  -  Verkeerstuin Amersfoort is een gezellige overdekte speelplek voor kinderen, waar ze elke woensdag en zondag kunnen racen en skelteren. Er worden ook verkeerslessen gegeven.

Intratuin Amersfoort

amersfoort, Utrecht (1.64km)  -  Doe inspiratie op bij Intratuin Amersfoort. Volg de groene vingers en kom tot rust in het bijbehorende tuincafé!

Rock City Brewpub

amersfoort, Utrecht (2.13km)  -  Rock City Brewpub is het episch centrum van Amersfoorts bier. Hier wordt vol passie gebrouwen. Schuif tussen de gistvaten aan voor een speciaalbiertje, een lekkere snack of een complete maaltijd.

Kringloop Amersfoort

amersfoort, Utrecht (2.24km)  -  Vintage en brocante is helemaal hip! Koop je tweedehands spullen bij Kringloop Amersfoort. Drink een lekker bakje koffie en neem een kijkje in het Minimuseum.

Live Escape Amersfoort

amersfoort, Utrecht (2.28km)  -  Escape rooms voor het hele gezin. Bij Live Escape Amersfoort is er een speciale kamer voor kinderen, niet te moeilijk en zeker niet te eng!

Het Gagelgat

soest, Utrecht (2.32km)  -  Er valt heel veel te beleven op boerderij het Gagelgat. Op de boerderij beleef je tijdens een interactieve verhalenspeurtocht de geschiedenis van boeren en paarden. Ook kun je zien hoe bejaarde paarden worden verzorgd.

Leer zelf vliegen

bussum, Noord-Holland (2.36km)  -  Als je altijd al een vliegtuig hebt willen besturen, is dit je kans. Bij vliegles.nl worden vlieglessen in alle soorten en maten aangeboden, op verschillende locaties door heel Nederland en zelfs in Duitsland en België. Ook speciaal: een dagcursus...

Pathé Amersfoort

amersfoort, Utrecht (2.39km)  -  In Pathé Amersfoort zak je onderuit in de comfortabele stoelen en geniet je van de nieuwste films. Het Dolby Digital systeem zorgt dat het geluid van alle kanten naar je toe komt. Dat is toch net even anders dan thuis voor de buis.

Crazy Selfie Amersfoort

amersfoort, Utrecht (2.43km)  -  Breng een bezoekje aan Crazy Selfie Amersfoort en ontdek Nederlands 1e selfiestudio vol optische illusies en fototechnieken en wonderbaarlijke decors.

Museum Rietveldpaviljoen

amersfoort, Utrecht (2.46km)  -  Beleef fotografie op een nieuwe manier in het Amersfoortse Rietveldpaviljoen! Het centrum voor fotografie en beeld verbindt fotografie en beeldende kunst met muziek, theater, literatuur en architectuur.

Kunsthal KAdE

amersfoort, Utrecht (2.47km)  -  Kunsthal KAdE is een museum in Amersfoort met tijdelijke tentoonstellingen over moderne kunst.

De Paardenkamp

soest, Utrecht (2.47km)  -  In De Paardenkamp wonen ongeveer 120 paarden. Bezoekers zijn elke dag van de week welkom om gratis de paarden te bezoeken of om een rondleiding langs de weilanden te krijgen.

Boerenmarkt Eemplein

amersfoort, Utrecht (2.47km)  -  Bijna alleen maar biologische producten op de Boerenmarkt van Amersfoort. Elke vrijdag is het Eemplein het culinaire centrum van de stad. Er zijn zelfs fairtrade bloemen te koop! De parkeergarage staat vlak naast de markt - wel zo handig.

Café-restaurant Zandfoort aan de Eem

amersfoort, Utrecht (2.5km)  -  Café-restaurant Zandfoort aan de Eem heeft allerlei wereldse gerechten. Geniet van een exotisch gerecht aan een tafeltje, of schuif aan op het strand in de loungehoek. Leuk om te dineren of een drankje te drinken.

Stadscafé De Observant

amersfoort, Utrecht (2.6km)  -  Het gezellige stadscafé De Observant in Amersfoort ontvangt winkelend publiek met open armen, net als groepen, bruidsparen en zakelijke gezelschappen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van DierenPark Amersfoort