Maak een tropische wereldreis deze zomer

De Orchideeën Hoeve | Nieuws - Commerciële bijdrage door

Pas op voor grommende beren en sissende slangen!

11 juli 2016 Toerisme Luttelgeest, Flevoland Vlinders spotten in Costa Rica, kiekjes maken bij de watervallen in Azië, als een echte Tarzan door het regenwoud slingeren en kleurrijke papegaaitjes bekijken in Australië. Deze zomervakantie kun je het allemaal doen, bij de Orchideeën Hoeve.

Foto 1. Voel je als een vis in het water in de jungle en nieuwe speeltuin van de Orchideeën Hoeve! Foto: De Orchideeën Hoeve.

Trotseer de jungle in de nieuwe speeltuin

Stel je kompas de komende maanden af op de Orchideeën Hoeve en laat een droomreis rond de wereld werkelijkheid worden. Ga op wereldreis en zie de roodbuiktamarins roetsjen over de boomtakken, duizenden orchideeën bloeien in de tropische natuur van Azië en voer samen met familie de grote riviermonsters in Zuid-Amerika. Test als kleine avonturier of je bestand bent tegen de gevaren van de jungle. Pomp water uit de grond, paradeer over boomkronen en klauter door de netten en over de speeltoestellen van het fonkelnieuwe mangrove speelparadijs. Maar pas op voor grommende beren en loslopende tijgers!

Ontrafel alle mysteries van het woud

Ben jij een echte ontdekkingsreiziger? Dan moet je alle ins en outs weten over sissende slangen, vleesetende planten en harige vogelspinnen. Tijdens de spannende show Meet & Greet met Junglegeheimen verklappen de avonturiers van de Orchideeën Hoeve geheimpjes van gevaarlijke dieren. Beesten die je normaal gesproken liever voorbij zou lopen in de jungle. Heb je weleens een enorme wandelende tak van héél dichtbij bewonderd? En hoe kan het eigenlijk dat gifkikkertjes giftig zijn? Ontdek waarom een slang altijd zijn tong uitsteekt en kom nog veel meer te weten over de bewoners van de jungle.

De Meet & Greet met Junglegeheimen is elke dag in de zomervakantie om 14:00 uur te bewonderen.
Foto 2. Durf jij een sissende slang te aaien? Foto: De Orchideeën Hoeve.
Foto 3. Tijdens de Meet & Greet met Junglegeheimen zie je de gekste beesten ineens van héél dichtbij. Foto: De Orchideeën Hoeve.
Foto 4. Ontrafel samen alle geheimen van de jungle - pas op voor de loslopende dieren! Foto: De Orchideeën Hoeve.
Neem ook een kijkje in de mooie Vlinder Vallei. Foto: De Orchideeën Hoeve.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2016-07-12 10:26:11 · Gepubliceerd: 2016-07-11 11:57:21 - 1639