Een zomers dagje uit met korting!

Profiteer van zomerse aanbiedingen

Voordelig dagje uit met DagjeWeg.NL Tickets Nieuws door
Foto 1. Dit jongetje is hartstikke blij met zijn zomers dagje uit! Foto: De Bonte Wever in Assen.

archief oud artikel 20 juli 2016 Toerisme Landelijk Of de zon nu schijnt of niet, optimaal genieten van de zomer doe je met een leuk uitje. Zoek verkoeling in het zwembad, vang zonnestralen in de achtbaan en wandel in de schaduw in mooie tuinen. En deze uitjes zijn ook nog eens lief voor de portemonnee. Ga een zomers dagje uit met korting!

Voor de echte waterratten

ASSEN - Duik in het tropische zwemparadijs van De Bonte Wever! Trotseer de golven in het golfslagbad, laat je meevoeren door de wildwaterkreek of bubbel de stress weg in een whirlpool. De ideale plek om lekker af te koelen en samen in het water te spelen. Er zijn speciale kinderbaden en vanuti het kruidenbad hebben ouders uitzicht op hun spetterende kids.

Bestel kaartjes op DagjeWeg.NL Tickets en ga met € 2,50 korting naar De Bonte Wever!

Aapjes kijken in de zoo

KERKRADE - Alsof je de hele wereld in één dag hebt gezien, zoveel exotische dieren lopen er in GaiaZOO rond. Bekijk prachtige giraffen, neushoorns, leeuwen en razendsnelle cheeta's op de Afrikaanse Savanna. In Rainforest zie je allerlei apen slingeren en klimmen, zomaar boven je hoofd. Lekker spelen kan ook, in de DinoDome - het grootste indoor Dino Speelpark van Europa.

Bestel tickets via DagjeWeg.NL Tickets en ga met € 3,50 korting naar GaiaZOO!

Trotseer sprookjesachtige attracties

BRÃœHL - Er is zoveel te zien en te doen in Phantasialand, daar kun je wel een paar dagen blijven! Probeer Taron en Raik in het nieuwe themagebied Klugheim, wandel door sprookjesachtige straatjes in het park en geniet met het hele gezin van alle spannende attracties. Het park bestaat uit verschillende themawerelden, dus je waant je met elke attractie in een compleet nieuw avontuur.

Ga met € 6,- korting naar Phantasialand via DagjeWeg.NL Tickets!

Reis door tijd en cultuur

HEILIG LANDSTICHTING - Het is net een filmset, Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis. Een gigantisch openluchtmuseum met verschillende dorpjes. Zo loop je ineens in het Bedoeïenenkamp in de woestijn en wandel je daarna door naar de Egyptische Oudheid. Luister naar verhalenvertellers en help de bewoners van het park mee met historische klusjes. Een leerzaam en leuk dagje uit voor het hele gezin.

Ga naar DagjeWeg.NL Tickets en bestel kaartjes voor Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis met € 1,- korting!

Begeef je tussen prachtige bloemen

UTRECHT - De Botanische Tuinen van Utrecht zijn net een sprookje. De tuinen zijn gigantisch en strekken zich voor je uit zo ver als het oog reikt. Ze zijn aangelegd rondom het negentiende-eeuwse Fort Hoofddijk. Elke tuin heeft een eigen thema. Bekijk bijvoorbeeld de Rotstuin, de Systeemtuin, de (sub)tropische collecties in het Kassencomplex en de Diertjestuin. Je leert van alles over prachtige planten en voor kinderen staat er altijd een leuk extraatje op het programma.

Bestel voordelig je kaartjes voor de Botanische Tuinen van Utrecht via DagjeWeg.NL Tickets!

Ook leuk om te doen:
Foto 2. Hoeveel korting?! Dit stokstaartje is verbaasd. Foto: GaiaZOO.
Foto 3. Bekijk prachtige bloemen en planten in tuinen van allerlei thema's. Foto: De Botanische Tuinen in Utrecht.

Laatst gewijzigd: 2016-08-01 13:03:06 · Gepubliceerd: 20 juli 2016 - 818