Olympisch spelen in speeltuin Linnaeushof!

Slingeren als Epke en schaatsen als Sven

Spelen in Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Kom olympisch spelen in speeltuin Linnaeushof. Foto: Linnaeushof.

archief oud artikel 17 augustus 2016 Toerisme Bennebroek, Noord-Holland Voor de Olympische Spelen hoef je niet helemaal naar Rio. Sporten als een professional kan deze zomer ook in speeltuin Linnaeushof! Ga voor goud op de schaatsbaan, trotseer de hindernisbaan, fiets een nieuw record bij elkaar op de waterfiets en werk je in het zweet in de fitnesskoepel.

Winters spelen deze zomer

De Olympische Spelen zijn in volle gang! Trots kijken we toe hoe onze Hollandse atleten plak na plak binnenslepen in het zomerse Rio. Maak gebruik van het wisselvallige weer in Nederland en kom olympisch winters spelen in Linnaeushof! Tot en met 26 augustus 2016 ligt er een grote schaatsbaan in de grootste speeltuin van Europa. Bezoekers van de speeltuin mogen als olympisch extraatje gratis de baan op - de schaatsen liggen al voor je klaar. Zet jij een persoonlijk record neer?

Overwin de hindernisbaan

Als de tijdelijke schaatsbaan niet reden genoeg is om te komen spelen in Linnaeushof, dan zijn de 350 speeltoestellen en attracties dat wel. Balanceer op balken, slinger aan ringen, klauter door de kruipspin en trotseer de hoge klimmuur. Nieuwste aanwinst is de spannende hindernisbaan van twintig meter lang. Onderweg kom je allerlei obstakels tegen. Lukt het jou de hindernisbaan af te leggen zonder de grond te raken? Alle attracties in de speeltuin dagen kinderen uit hun eigen energie en fantasie te gebruiken. Wie weet ontdek je de Epke Zonderland of Sanne Wevers in jezelf!

Bekijk vlug de openingstijden en prijzen en kom gezellig een dagje sportief spelen in Linnaeushof!
Foto 2. Trotseer deze zomer de schaatsbaan in Linnaeushof! Foto: Linnaeushof.
Foto 3. Wie het eerst beneden is, heeft gewonnen! Foto: Linnaeushof.
Foto 4. Heb jij net zo'n goede balans als turnster Sanne Wevers? Foto: Linnaeushof.

Laatst gewijzigd: 2016-08-18 14:15:30 · Gepubliceerd: 17 augustus 2016 - 550