1

Instagrammer (16) krijgt eigen expo op Amsterdam Centraal

Bekijk 26 augustus de magische kiekjes van Annegien

Fototentoonstelling Annegien (16) op Amsterdam Centraal Nieuws door
Foto 1. Fotograaf: Annegien Schilling, fetching_tigerss .

archief oud artikel 23 augustus 2016 Opmerkelijk Amsterdam, Noord-Holland Nog maar zestien jaar oud en dan al je eigen expo op Amsterdam Centraal. Annegien Schilling krijgt aanstaande vrijdag haar eigen tentoonstelling van Instagramfoto's. Haar foto's zijn absurdistisch, dromerig en hebben iets magisch. Onder de naam 'fetching_tigerss' plaatst ze surreële foto's op Instagram.

Magische beelden dankzij apps

In de Cuypershal op Amsterdam Centraal hangt op vrijdag 26 augustus het werk van Annegien. De tentoonstelling opent om 11:00 uur en is tot 18:00 uur in het station te bekijken. Om 16:00 uur komt Annegien zelf even langs om haar werk toe te lichten. Naar eigen zeggen heeft ze de foto's kunnen bewerken tot unieke beelden met behulp van apps. Annegien is al sinds haar dertiende bezig op Instagram en heeft inmiddels een behoorlijke schare fans verzameld. Zo'n 724.000 mensen volgen haar account, fetching_tigerss.

Hoofdstad van cultuur

De bijzondere tentoonstelling van Annegien is onderdeel van de Uitmarkt, die vrijdag 26 augustus in Amsterdam begint. Tot en met zondag 28 augustus is Amsterdam de hoofdstad van cultuur. De Uitmarkt is gratis te bezoeken en heeft een uitgebreid programma. Pop-up voorstellingen, theater, muziek en boeken: alles wat het komende seizoen voor ons in petto heeft qua kunst en cultuur, komt op het Museumplein en rondom het Leidseplein aan bod.

Bekijk meer tentoonstellingen op DagjeWeg.NL.
Foto 2. Fotograaf: Annegien Schilling, fetching_tigerss .

Laatst gewijzigd: 2016-08-23 17:06:50 · Gepubliceerd: 23 augustus 2016 - 1239