DagjeWeg.NL genomineerd voor Website van het Jaar 2016

Stem op DagjeWeg.NL - stemmen kan tot en met 4 november | Nieuws door

29 augustus 2016 Toerisme Ede, Gelderland Een mooi bericht vandaag in de inbox van de redactie van DagjeWeg.NL. We zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2016! In de categorie Vrije Tijd strijdt DagjeWeg.NL van 26 september tot en met 4 november om deze mooie titel.

Foto 1. DagjeWeg.NL is genomineerd voor Website van het Jaar 2016 in de categorie Vrije Tijd.

De Website van het Jaar verkiezing is de ultieme publieksprijs die MetrixLab samen met Emerce voor de zestiende keer organiseert. Vanaf 26 september kan iedereen stemmen op de beste website in 24 verschillende categorie├źn. Het publiek kiest in iedere categorie zijn of haar favoriete website en beoordeelt deze vervolgens op ontwerp, navigatie en inhoud. In iedere categorie komen zo twee winnaars naar voren: de populairste website en de beste website. Wie een stem uitbrengt maakt kans op leuke prijzen! Vorig jaar brachten ruim 823.000 mensen hun stem uit. Winnaars in de categorie Vrije Tijd waren toen TicketSwap (beste website) en Path├ę (populairste website). Dit jaar is dat natuurlijk DagjeWeg.NL!

DagjeWeg.NL

DagjeWeg.NL is online marktleider op het gebied van dagtoerisme en uitstapjes en heeft de grootste en meest volledige uitdatabase van Nederland, met ruim 7.000 uitstapjes, 4.000 kalenderactiviteiten, 8.000 redactionele verhalen en enkele duizenden arrangementen. De redactie van DagjeWeg.NL vult dit enorme aanbod aan met interessante artikelen, opmerkelijke nieuwtjes en (video)reportages. Het is een platform voor culturele en toeristische bedrijven, destinatiemarketing, citymarketing, familie & gezin, partners, senioren (bereik: 13 miljoen bezoekers per jaar). DagjeWeg.NL is een inspiratiebron voor miljoenen mensen die een bestemming zoeken voor een dagje uit.

Stem op DagjeWeg.NL

Je kunt vanaf 26 september tot en met 4 november je stem uitbrengen. Stem via Website van het Jaar op DagjeWeg.NL! Je maakt kans op onder andere een iPad Pro en een Amazon cadeaubon.

Met DagjeWeg.NL heb je ieder vrij moment iets leuks te doen! Een dagje dierentuin of naar een pretpark? Of liever de nieuwste tentoonstelling bezoeken? Je vindt het allemaal op DagjeWeg.NL. Als kers op de taart publiceert de redactie iedere dag artikelen met frisse inspiratie. Bekijk onze nieuwste artikelen en ontdek wat er allemaal te doen is.
Foto 2. Is DagjeWeg.NL de winnaar van 2016?
Laatst gewijzigd: 2016-09-26 14:12:09 · Gepubliceerd: 2016-09-26 13:38:16 - 589