Tips voor een korte vakantie in de Gelderse streken

Avontuur voor het hele gezin op Droompark De Zanding |  deel via WhatsApp | Nieuws - Commerciële bijdrage door

Genieten van een paar dagen weg in de Gelderse streken

4 oktober 2016 Toerisme Arnhem, Gelderland Herfstvakantie! Het moment voor een paar dagen ertussenuit, lekker dichtbij in eigen land. Veel Nederlanders trekken deze week uit voor een korte vakantie, het liefst in een luxe bungalow. Kies een mooi stekje op de Veluwe of een verblijf in een stad en neem na een uitgebreid ontbijt alle tijd voor een fietstocht, een museumbezoek of een dagje naar een attractiepark. Zes tips voor een vakantie in de Gelderse streken!

Foto 1. De natuur in Landal.

Avontuur voor het hele gezin

Op de Veluwe, vlakbij Otterlo, vind je Droompark De Zanding. In de omgeving geniet je van kilometers ver uitzicht, zandverstuivingen en bossen. Het park heeft een overdekt zwembad, een avontureneiland voor kids – inclusief klimbaan, sportvelden en speeltoestellen – en tijdens de herfstvakantie is er een animatieteam aanwezig. In de accommodatie Cube Elite, een ruime en luxe recreatiewoning geniet je met volle teugen van een verblijf op Droompark De Zanding. Cube Elite is een luxe en ruime recreatiewoning, met groot terras, prachtig uitzicht en verrassende slaapkamer op de vide. Overigens is het ook meteen de populairste woning, dus boek op tijd.

De natuur in

Tijdens de herfstvakantie is er op de verschillende parken van Landal van alles te beleven voor het gezin. Kinderen ontdekken de natuur met een natuurgids, maken kunstwerken van dennenappels en bladeren, zitten bij een kampvuur en maken vogelvoer. Neem zelf een duik in het zwembad, geniet van de luxe accommodatie en laat Bollo de kleinsten voorlezen. Daarnaast is Landal onderdeel van Roots in the Woods en een goede uitvalsbasis voor allerlei activiteiten.

Sportieve vakantie

Een sportieve vakantie? De TopParken in de regio hebben alle sportfaciliteiten die je maar kunt wensen. Voetbal- en/of volleybalvelden, tafeltennis en badminton: genoeg ruimte om in beweging te blijven. Ideaal voor de vakantiegangers die graag sportief bezig zijn. De accommodaties vanTopParken liggen centraal ten opzichte van verschillende attracties en de omgeving leent zich uitstekend voor een fiets- of wandeltocht.

Dagje wellness

Breng de kids naar opa en oma en neem samen een dagje vrij! Geniet van rust en weelde, omringd door een bosrijke tuin, in stomende baden. In Sanadome kom je helemaal tot rust door verschillende ontspannende behandelingen. Tussendoor genieten van een goede maaltijd, sapjes of wijntje, een boek en eindigen met een goede nachtrust. Sanadome Hotel & Spa Nijmegen heeft 106 luxe en ruime kamers met balkon en uitzicht op fontein of parktuin. Je kunt sporten, gebruik maken van de Thermen of nog een dagje Nijmegen in.

Overnachten in luxe

Hotel De Bilderberg is door Tripadvisor onderscheiden met een Certificaat van Uitmuntendheid. Bezoekers beschrijven het hotel in Oosterbeek "een tweede thuis", in een prachtige omgeving. Bovendien komen gasten ook culinair aan hun trekken in één van de restaurants van het hotel. Hotel De Bilderberg is een zeer geschikte accommodatie om te overnachten en de prachtige omgeving van de Veluwe te ontdekken op de fiets of met wandelschoenen.

Stedentrip Arnhem tot Achterhoek

Misschien wil je niet in een park verblijven en meer doen dan een dag in de spa. Kies dan voor een stedentrip, veel leuker! Zowel de Achterhoek als regio Arnhem/Nijmegen bieden veel leuke activiteiten, overheerlijk eten en bijzondere plekken om te ontdekken. Wil je Arnhem zien en daar overnachten, lees dan dit artikel van een aantal bloggers met een aantal overnachting en boek via een hotel via hotelsarnhem.nl. Toch liever de culinaire en gastvrije Achterhoek verkennen? Lees dan over de lekkerste overnachtingen in de Achterhoek.

Foto 2. Sportieve gezinnen vinden in de Topparken allerlei sportfaciliteiten.
Foto 3. Heerlijk! Een dagje wellness bij Sanadome.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2016-10-14 16:42:29 · Gepubliceerd: 2016-09-29 15:33:19 - 1250