2000 kunstwerken: allemaal te koop!

Bezoek de Nationale Kunstdagen 2016 met 50% korting! |  deel via WhatsApp | Redactioneel - Commerciële bijdrage door

Bewonder de werken van vele kunstenaars op de Nationale Kunstdagen

31 oktober 2016 Toerisme Rotterdam, Zuid-Holland Door het publiek en kunstkenners hooggewaardeerde kunstenaars laten hun mooiste werken zien tijdens de Nationale Kunstdagen op 12 en 13 november. Het evenement in Rotterdam Ahoy sluit de Nationale Kunstweek af en is voor bezoekers een mooie gelegenheid een kunstwerk aan te schaffen.

Foto 1. Kunstwerk van Kitty Warnawa.

Betaalbare kunst

Tijdens de beurs exposeren 220 kunstenaars zelfstandig hun kunstwerken. Dit betekent dat een galerie er niets mee te maken heeft en de organisatie van de Nationale Kunstdagen geen commissie vraagt. Een voordeel voor de bezoeker, want hierdoor liggen de prijzen van de kunstwerken een stuk lager. Dus verliefd worden mag! Een kunstwerk gevonden van je gading? Op de Nationale Kunstdagen ontmoet je ook de kunstenaar, die alles kan vertellen over de totstandkoming van het werk.

Opening door Jan des Bouvrie

De bekende designer Jan des Bouvrie verricht de officiële opening van de Nationale Kunstdagen op zaterdag 12 november om 12:00 uur. Des Bouvrie is al enkele jaren ambassadeur van Stichting Kunstweek, de organisator van de beurs. En hij is een groot kunstliefhebber! De beurs is op zaterdag en zondag open van 11:00 uur tot 17:30 uur. Bestel tickets met 50% korting voor de Nationale Kunstdagen via DagjeWeg.NL Tickets.

Prijzen voor kunstenaar

De deelnemende kunstenaars maken kans op geldprijzen met een gezamenlijke waarde van € 5.000,-. Een jury, bestaande uit circa 10 galeriehouders en andere kunstkenners, bepaalt samen de winnaar van de juryprijs. Daarnaast bepalen alle bezoekers aan de beurs, door middel van een waarderingsformulier, welke kunstenaar winnaar van de Publieksprijs wordt. De prijsuitreiking is op zondag 13 november, om 17:00 uur.

Tip: kom ook kunst kijken en misschien kopen! Bestel tickets met 50% korting voor de Nationale Kunstdagen.
Foto 2. Beursoverzicht – Han de Leeuwerk (kunstwerk).
Foto 3. Kunstwerk Frans Bleiji.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2016-11-10 11:09:09 · Gepubliceerd: 2016-10-25 15:29:23 - 647