Samen genieten op La Table sfeerbeurs

Dagje uit in Naarden |  deel via WhatsApp | Persbericht door

Hét lifestyle-event van 't Gooi

31 oktober 2016 Toerisme Naarden, Noord-Holland Een verzameling van de nieuwste trends, zonder traditie uit het oog te verliezen. Al meer dan twintig jaar is La Table sfeerbeurs een lifestyle-event dat je niet wilt missen. Kom vanaf 10 tot en met 13 november zien, beleven en proeven in de Grote Kerk Naarden. Geniet van smaakvolle tafel- en interieurdecoraties met de mooiste serviezen, meubels, kunstwerken en woonaccessoires. Zoals altijd is er ook veel aandacht voor lifestyle, mode, sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten.

Foto 1. Tip: de moeder-dochterdag op vrijdag 11 november op de La Table sfeerbeurs. Foto: La Table sfeerbeurs, Interevent.

Culinair op het Delicatessenplein

Op het La Table Delicatessenplein vind je producten van met zorg geselecteerde culinaire ondernemers. Pure olijfolie, hartige broden, zelfgemaakte chutney's, mediterrane lekkernijen, bijzondere theesoorten, nougat en chocolade. Geniet van al deze lekkernijen met passende wijnen en likeuren.

Speciaal voor moeders en dochters

Om er helemaal een gezellig familie-uitje van te maken, kunnen op vrijdag 11 november moeders en dochters samen La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk Naarden bezoeken voor de prijs van één. De entree is op deze dag dus €15,- voor twee, in plaats van €30,-. Deze actie is alleen geldig op 11 november 2016. Tevens kunnen moeder en dochter op deze bijzondere dag genieten van een heerlijke high tea bij het Vesting Hotel Naarden.

Een dagje in 't Gooi

Een bezoek aan La Table sfeerbeurs betekent een inspirerend dagje uit. Naast La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk heeft de vestingstad Naarden zelf ook veel te bieden met onder andere conceptstore Het Arsenaal (met ontwerpen van Jan des Bouvrie), wandelroutes op de stadswallen en een keur aan leuke winkeltjes. Geniet daarnaast van diverse lunch- & dinerarrangementen in het Vesting Hotel Naarden. Bekijk meer arrangementen van de La Table sfeerbeurs.

Praktische informatie

  • Waar? Grote Kerk, Marktstraat 13, Naarden-Vesting;
  • Wanneer? Donderdag 10 tot en met zondag 13 november 2016;
  • Donderdag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Vrijdag van 10:00 uur tot 21:30 uur. Zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 18:00 uur;
  • Entree is €12,50 in de online voorverkoop of met digitale kortingsbon of kortingskaart. Aan de kassa €15,- per persoon;
  • Kinderen tot veertien jaar gratis entree;
  • Gratis parkeren en gratis shuttleservice door BMW Ad Smelt;
  • Bekijk meer informatie over de La Table sfeerbeurs op de website.
Foto 2. Op de beurs is veel aandacht voor interieur, lifestyle, mode, sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten. Foto: La Table sfeerbeurs, Interevent.
Foto 3. De sfeerbeurs vindt plaats in de Grote Kerk Naarden. Foto: La Table sfeerbeurs, Interevent.

Laatst gewijzigd: 2016-10-28 13:43:35 · Gepubliceerd: 2016-10-26 10:14:24 - 119