Tropische winter in de Orchideeën Hoeve

Een warme en magische kerstbeleving

De Orchideeënhoeve Hoeve   Nieuws - Commerciële bijdrage door
Foto 1. Vergaap je aan duizenden lichtjes tijdens de kaarsjesavonden. Foto: Orchideeën Hoeve.

8 december 2016 Toerisme Luttelgeest, Flevoland Een winterse beleving met een tropisch tintje: vier kerst in de Orchideeën Hoeve! Vanaf 8 tot en met 26 december is de Orchideeën Hoeve omgetoverd in een magische kerstbeleving. Bezoek de gratis kerstmarkt en bewonder duizenden kaarsjes tijdens een van de indrukwekkende kaarsjesavonden. Swing op liedjes van kerstkoren mee onder een zwevende bloemenzee en maak een unieke creatie tijdens een workshop bloemschikken - maar dan net even anders.

Winterse gezelligheid op de kerstmarkt

De ultieme kerstsfeer beleef je op een kerstmarkt! De gratis kerstmarkt in de Orchideeën Hoeve is wel heel bijzonder: oer-Hollandse gezelligheid in een tropische omgeving. Drink glühwein, bewonder de oud-Hollandse decoraties - de schaatsen hangen tussen de dennenappels aan het plafond - en ontmoet de kerstman. Bezoek vanaf 8 tot en met 23 december De Winterse Gezelligheid in de Orchideeën Hoeve. Wandel langs meer dan veertig kraampjes, bewonder stralende hebbedingen en smul van winterse lekkernijen. Het horecaplein is natuurlijk ook helemaal in winterse stijl, met warme drankjes en extra veel winterse snacks. Bekijk op de site wie er allemaal op de kerstmarkt in de Orchideeën Hoeve staan.

Hartverwarmende kaarsjesavonden

De Orchideeën Hoeve is versierd met maar liefst tien kilometer aan kerstverlichting, kerststukjes, lantaarns en sfeervolle fonteinen. Leuk weetje: de duizenden kerststukjes zijn met de hand gemaakt door de Orchideeën Hoeve - sommige worden voor je neus in elkaar geknutseld. Zo kun je meekijken hoe je het zelf thuis kunt maken! Het hoogtepunt van de warme kerstbeleving: de kaarsjesavonden. Op 9, 10, 15, 16, 17, 18, 21, 22 en 23 december stralen alle tuinen van 17:00 uur tot 21:00 uur met duizenden echte fonkelende kaarsjes, twinkelende lampjes en verlichte fonteinen. Een magisch gezicht! Een entreekaartje voor een kaarsjesavond kost € 4,- per persoon.

In de zwevende hemel

Het einde van de verlichte tuinroute is de kers op de taart: de nieuwe zwevende bloementuin. Hier hangen kleurrijke bloemen boven je hoofd, geïnspireerd op de Japanse kersenbloesemtijd. Waan je heel even op een tropische vakantiebestemming - alsof je de kerstdagen in een zonnig oord viert. Tijdens de sfeervolle kaarsjesavonden staan er in de zwevende bloementuin kerstkoren die live kerstklassiekers zingen.

Mooie kerstdagen beleven in tropische sferen? Bekijk het kerstprogramma van de Orchideeën Hoeve of bel met +31 (0)527-202875.
Foto 2. Op de gratis kerstmarkt geniet je van snuisterijen en winterse snacks. Foto: Orchideeën Hoeve.
Foto 3. Bewonder de tropische tuinen in een magisch licht. Foto: Orchideeën Hoeve.
Foto 4. De Orchideeën Hoeve straalt extra warmte en gezelligheid uit voor de feestdagen. Foto: Orchideeën Hoeve.

Laatst gewijzigd: 2016-12-12 08:58:07 · Gepubliceerd: 2016-12-05 12:51:25 - 3976