De leukste uitjes vind je via de DagjeWeg.NL app

Download de vernieuwde DagjeWeg.NL app voor Android

Boek je dagje uit met korting Nieuws door
Foto 1. Doe inspiratie op voor de leukste uitjes met de DagjeWeg.NL app

archief oud artikel 5 december 2016 Toerisme Ede, Gelderland DagjeWeg.NL heeft een vernieuwde app voor Android en iOS. Download hem nu via de Google Play-store of de App Store en vind binnen een handomdraai de leukste uitjes bij jou in de buurt!

Inspiratie voor een leuk dagje uit

Met de vernieuwde DagjeWeg.nl app voor je Android- of iOS-apparaat heb je altijd inspiratie voor leuke uitstapjes in de buurt of iets verder van huis. Binnen een handomdraai weet je wat er te doen is in je omgeving of in een bepaalde plaats waar je graag naartoe wilt. Via de handige nieuwe filters, zoek je alleen op de activiteiten die jij interessant vindt. Dit varieert van een romantisch avondje uit, tips voor een prachtige wandeling, concerten tot mogelijkheden voor een kinderfeestje, speeltuin of attractiepark.

Boek een dagje weg met korting

Een van de leukste nieuwe features van de app is het overzichtskaartje. Via de filters selecteer je waar je naar op zoek bent, bijvoorbeeld 'Kinderboerderijen'. Vervolgens krijg je een kaart te zien van Nederland met alle kinderboerderijen per plaats. Superhandig! Ontdek de leukste wellnesscentra, de mooiste voorstellingen en gezellige citytrips en boek met korting via de DagjeWeg.NL app voor Android of de DagjeWeg.NL app voor iOS. In de vernieuwde app biedt DagjeWeg.NL namelijk speciale kortingsacties en zie je het ticketaanbod van DagjeWeg.NL Tickets. Deze kun je direct vanuit de app aanschaffen. Niet alleen kun je sneller en eenvoudiger zoeken, de lay-out is ook verbeterd en last, but not least kun je vanaf nu je eigen favorieten-lijst samenstellen. Zo wordt het plannen van een dagje uit nog leuker en makkelijker!

Foto 2. De vernieuwde DagjeWeg.NL app is ook voor tablet beschikbaar.

Laatst gewijzigd: 2022-03-17 09:43:50 · Gepubliceerd: 5 december 2016 - 2343