1

Met de kleintjes naar het theater

Ontmoet Buurman en Buurman en Peppa Pig in het echt

Vind een dagje uit in de kerstvakantie Nieuws door
Foto 1. Lachen om Buurman en Buurman! Foto: Senf Theaterpartners

archief oud artikel 31 december 2016 Cultuur Landelijk Ze houden de oogjes strak op het podium gericht, in vreugdevolle afwachting van wat daar allemaal gaat gebeuren. Doe je kind deze kerstvakantie een plezier en neem de allerkleinsten mee naar het theater. Ze springen, dansen en zingen tijdens deze belevenis, waarbij ze bekende figuren als Buurman en Buurman en Peppa Pig in het echt ontmoeten!

A je to! Op naar Buurman en Buurman

Ze zijn terug in het theater! Het populaire duo Buurman en Buurman staat deze kerstvakantie weer op de planken met een nieuwe show: Buurman en Buurman worden beroemd. Natuurlijk zijn de twee gezellige vrienden weer druk aan het klussen, waarbij van alles verkeerd gaat. Ze willen dit keer namelijk beroemd worden! Hoe, dat maakt niet zoveel uit, als de attributen maar klaar staan. Een tribune, voor een beroemde voetballer of een catwalk voor een gevierd model. Buurman en Buurman knutselen en timmeren erop los. En verrassen het publiek met een spetterend muzikaal optreden! Leuk voor het hele gezin.

Bekijk hier alle voorstellingen van Buurman en Buurman in de kerstvakantie.

Voor het eerst: Peppa Pig

De kleintjes onder ons veren enthousiast op bij de aanblik van het schattige roze varkentje Peppa Pig. Dit bekende figuurtje schittert in het theater tijdens de voorstelling Peppa Pig - De Grote Plons. Het heeft geregend en overal liggen modderplassen - en laten varkentjes daar nu eens heel erg van houden. Peppa en haar vriendjes springen en plonzen erop los! Na de show kunnen alle kinderen Peppa in het echt ontmoeten en met haar op de foto. Wat een belevenis!

De voorstelling Peppa Pig - De Grote Plons toert tot eind mei langs de Nederlandse theaters. Bekijk alle voorstellingen in de kerstvakantie!

Vind meer inspiratie voor een dagje uit in de kerstvakantie.
Foto 2. Een vrolijke voorstelling met Peppa Pig. Foto: Van Hoorne Entertainment
Foto 3. Buurman en Buurman willen beroemd worden. Foto: Senf Theaterpartners
Foto 4. Ontmoet Peppa Pig en haar vriendjes in het theater. Foto: Van Hoorne Entertainment

Laatst gewijzigd: 2016-12-31 11:52:42 · Gepubliceerd: 31 december 2016 - 1307