Zes uitjes voor op je bucketlist

Dagjes uit met korting | Redactioneel door

Maak binnen een jaar al je dromen waar

15 januari 2018 Toerisme Landelijk Je wilt ooit nog eens een wereldreis maken, ooit nog eens uit een vliegtuig springen. En ooit, op een dag, heb je vast en zeker genoeg moed verzameld om meters boven het water te flyboarden als een superheld. Maar waarom ooit? Doe het nu! Abseilen van de Euromast, racen in een superauto: begin maar vast met het afvinken van je bucketlist van 2018.

Foto 1. Zweef als een superheld boven het water met een flyboard, hoverboard of jetpack. Foto: Hydro Flight Nederland.

Abseilen van de Euromast

ROTTERDAM - Hartstikke mooi, de skyline van Rotterdam bewonderen vanaf de Euromast. Vanuit een glazen lift die ronddraait bekijk je een panorama van de stad op wel 185 meter hoog. Maar als je écht wilt ervaren hoe mooi - en hoe ontzettend hoog - het is, kun je abseilen en tokkelen van de Euromast. Roetsj je al de andere toeristen voorbij terwijl je al zwaaiend langs het restaurant het gevaarte afdaalt.

Op DagjeWeg.NL Tickets kun je je kaartje voor de Euromast bestellen. Inclusief € 5,10 korting en koffie met gebak in het restaurant beneden, exclusief abseilen of tokkelen.

Net als Bond, James Bond

ALMERE - Of je nu fan van 007, Rambo of de Terminator bent, bij Stuntman Voor Een Dag ontdek je de actieheld in jezelf. Speel filmgevechten na, laat je scheppen door een New York taxi en leer van daken vallen als een echte professional. Alles wat je (te) stoere kerels in actiefilms hebt zien doen, probeer je nu zelf! Je kunt jezelf zelfs laten wegblazen als bij een explosie. Take that, Tom Cruise.

Overwin je hoogtevrees

GORINCHEM - Ze zeggen dat je in een luchtballon geen hoogtevrees voelt. Test zelf of dit zo is met een luchtballonvaart in Gorinchem. Je zweeft vredig door de lucht met een fles champagne bij de hand en een prachtige miniwereld onder je. Als je het liever nog iets extremer wilt, is paragliden of zweefvliegen een aanrader! Of je doet gewoon alle drie.

Bestel tickets via DagjeWeg.NL Tickets en krijgt tot tot € 16,- korting op je ballonvaart. Inclusief champagne, vervoer en een cadeautje.

Zeehonden spotten

LAUWERSOOG - Een bucketlist hoeft niet alleen vol te staan met extreme dingen. Af en toe stilstaan en alles om je heen waarderen is ook een kunst. Vaar vanaf Lauwersoog mee naar Borkum op de MS Tender. Aan boord kun je zelf vis vangen, fileren en opeten. Of geniet van je eigen Titanic-momentje aan de boeg van het schip, terwijl je de zeehonden op de zandbanken ziet liggen. Een bijzondere ervaring! Voor wie er een complete reis van wil maken: je kunt ook aan boord eten en blijven slapen.

Racen in een supercar

LANDELIJK - Kijk je ze jaloers na als je ze op de snelweg ziet? Spits je je oren bij het geluid van een ronkende motor? De kans dat jij ooit achter het stuur van een Audi R8 of Maserati GranTurismo S zult zitten, lijkt misschien klein. Maar bij Drive the Passion is het gewoon een dagje uit! Onder begeleiding van een professionele instructeur heb je de rit van je leven, op de openbare weg. Geef je iedereen het nakijken. Handig: je hebt keuze uit meerdere opstapplaatsen.

Zweven boven zee

LANDELIJK - Trotseer het Sneekermeer met een flyboard, hoverboard of jetpack. Als een superheld stijg je boven het water uit. Held of niet, bij Hydro Flight Nederland mag iedereen het proberen. Een flyboard ziet er moeilijker uit dan het is: de meeste mensen hebben het binnen een paar minuten al door. Is het je toch niet gelukt om met het flyboard het meer te bestieren? Dan krijg je je geld terug en heb je gratis een avontuurlijke en sportieve dag gehad. Is het wel gelukt? Dan ben je de koning van het Sneekermeer! Een hoverboard is een beetje als een snowboard. En als je je echt een spion wilt voelen, ga je voor de jetpack. Leuk: Hydro Flight Nederland komt ook naar jou toe - als er water in de buurt is, natuurlijk.

Bestel via DagjeWeg.NL Tickets nog meer kaartjes met korting voor dagjes uit.
Foto 2. Maak de rit van je leven in een sportauto van Drive the Passion. Foto: Drive the Passion.
Foto 3. Ga je voor paragliden, zweefvliegen of een romantische ballonvaart? Of allemaal! Foto: Vluchtmaken.com.
Foto 4. Aan boord je eigen vis vangen en bereiden. Of juist relaxen, zeehonden spotten en je eigen Titanic-momentje creëren (maar dan met goede afloop). Foto: MS Tender.
De skyline van Rotterdam is prachtig en nóg intenser wanneer je zelf in de lucht naast de Euromast hangt. Foto: Euromast.
Laatst gewijzigd: 2018-10-09 11:38:36 · Gepubliceerd: 2017-01-16 15:46:16 - 5813