Wat is jouw droomvakantie? Doe de test

Vakantiesalon in Brussel: inspiratie opdoen én trouwen met Elvis

Vakantiesalon van Brussel Nieuws door
Foto 1. Duik in honderden verschillende wereldculturen. Foto: © Vakantiesalon van Brussel 2016

archief oud artikel 1 februari 2017 Toerisme Brussel, Brussel Wat is er deze winterdagen heerlijker dan fantaseren over je volgende vakantie? Juist ja: je vakantie al helemaal beleven terwijl je erover fantaseert. Bezoek dit weekend de Vakantiesalon van Brussel en dwaal langs achthonderd (!) verschillende bestemmingen terwijl je het zand al bijna tussen je tenen voelt kriebelen. Dans met locals op traditionele muziek, proef de Indische keuken of scoor je volledige campingset bij elkaar. Laat die vakantie maar komen!

Wereldreis in een weekend

Of je nu gaat hiken in Noorwegen of niet kunt wachten op de cocktails aan het strand in Marbella, het Vakantiesalon van Brussel is er voor iedereen die ervan houdt om de sleur te ontvluchten en eropuit te gaan. In het gigantische beursgebouw Brussels Expo staan achthonderd exposanten die je alles vertellen over jouw droomreis. Leer van een professional hoe je je het beste voorbereidt op een fietsvakantie door de bergen en dans even later mee op het ritme van Afrikaanse trommels. Je kunt het zo gek niet bedenken, of jouw ideale vakantieland, citytrip, pretpark of andere bestemming is vertegenwoordigd.

Trouwen met Elvis in de Wedding Chapel

Een van de overkoepelende thema's van het Vakantiesalon is Weddings. Doe boordevol inspiratie op voor je bruiloft én huwelijksreis. Om in extra romantische sferen te komen, is het mogelijk om te trouwen tijdens de beurs! Niemand minder dan Elvis Presley (oké, zijn officiële dubbelganger) is overgekomen uit Las Vegas om jou en je geliefde (nogmaals) in de echt te laten verbinden. Je mag maar liefst veertig gasten uitnodigen die gratis toegang krijgen tot de beurs. Reserveer een ceremonie van een half uur via de website van het Vakantiesalon en maak bovendien kans op een huwelijksnacht in het Crowne Plaza Hotel Brussels - inclusief ontbijt. Denk je nog steeds dat het een grapje is?

Doe de test!

De beurs in Brussel is zo immens groot, dat je van tevoren wel mâet kiezen welke stands je gaat bezoeken. Speciaal voor mensen met keuzestress ontwikkelde het Vakantiesalon een test: welke vakantie past bij mij? Aan de hand van je uitslag plan je een hele route door de expo.

Handig om te weten

  • Het Vakantiesalon van Brussel vindt plaats van 2 februari tot en met 5 februari 2017 in de Brussels Expo. Op vrijdag is de beurs geopend tot 20:00 uur.
  • De toegang vanaf twaalf jaar is € 10,-. Boek je tickets online en ontvang € 5,- korting!
  • Het Vakantiesalon raadt aan om geen rugzak mee te nemen naar de beurs, zodat er geen lange files ontstaan voor de ingang.
  • Voor de kinderen is er een speciale Kids Corner.
Foto 2. De lucht in op een flyboard. Foto: © Vakantiesalon van Brussel 2016
Foto 3. Overal om je heen is iets te beleven. Foto: © Vakantiesalon van Brussel 2016
Foto 4. Weet jij al waar je naartoe gaat? Foto: © Vakantiesalon van Brussel 2016

Laatst gewijzigd: 2017-02-03 08:44:06 · Gepubliceerd: 1 februari 2017 - 207