Van een opblaasbare voortent tot de nieuwste GPS-gadgets

Wat te doen in Drenthe |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Op zoek naar kampeerideeën? Kom naar de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs!

2 februari 2017 Toerisme Assen, Drenthe Vind je kamperen wel leuk, maar zie je op tegen het geklungel met tentstokken? En wil je wel eens een testritje maken op een e-bike of ligfiets? Tijdens de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs op zaterdag 4 en zondag 5 februari in de TT Hall Assen doe je inspiratie op voor je volgende vakantie. Struin langs zo'n honderdvijftig kraampjes om de nieuwste snufjes en gadgets op kampeer-, fiets- en wandelgebied te vinden.

Foto 1. Vorig jaar trok de beurs ruim 5300 bezoekers. Foto: TT Hall Assen.

Opblaasbare voortent

Een fietstochtje langs Nepal, een kampeervakantie naar Santiago de Compostella of een wandelreis door Kaapverdië. Wanneer je door de TT Hall loopt, doe je overal inspiratie op. Op de testroute probeer je de nieuwste aanwinsten uit in fietsland. Denk aan elektrische fietsen, e-bikes, mountainbikes, ligfietsen, maar ook Fat Bikes: fietsen met hele dikke banden waarmee je over elke ondergrond kunt fietsen. Even verderop vind je de nieuwste kampeerspullen met als primeur de opblaasbare voortent! "Geen gestoei meer met frames, aangezien je deze voortent zonder stokken gewoon kunt oppompen", vertelt Anita Eleveld van de TT Hall.

Met een kompas op pad

Naast de standjes kun je tijdens de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs diverse workshops en lezingen volgen. Zo is er een workshop padvinden waarbij je leert hoe je met een landkaart en kompas op pad gaat zonder te verdwalen. En bij de workshop vakantiefotografie leer je hoe je de mooiste vakantiekiekjes schiet.

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke camping, loop dan langs bij de kampeerkraampjes. Hier ontdek je campings in Frankrijk, Italië, Duitsland, Hongarije, Spanje en, hoe kan het ook anders, Nederland!

Kaartjes voor de Kampeer- Fiets- en Wandelbeurs kosten € 6,- via de online kaartverkoop en € 8,- aan de deur. De beurs is op 4 en 5 februari van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend.
Foto 2. Ontdek nieuwste trends in fietsland. Foto: TT Hall Assen.

Laatst gewijzigd: 2017-02-07 14:55:59 · Gepubliceerd: 2017-02-02 16:10:35 - 1699