All by myself: Valentijnstips voor singles

Single met Valentijn? Dit zijn uitjes voor jou

Wat is er allemaal te doen? Nieuws door
Foto 1. Lekker Han Solo op Valentijn. Foto: DagjeWeg.NL © Linda Morren

archief oud artikel 31 januari 2018 Toerisme Landelijk When I was young, I never needed any... Nee. Stop. Ben je dit jaar alleen op Valentijnsdag? Vrees niet, de uitjes-Cupido is nabij! Er zijn tal van uitjes voor singles op Valentijnsdag. Sommige zijn georganiseerd om liefde te vinden, andere zijn juist bedoeld als soloactiviteit. En anders stel je met verschillende uitjes zelf je ultieme anti Valentijnsdag samen. Hoe dan ook: je hoeft niet in je eentje in je pyjama met een fles wijn op de bank te zitten.

Organiseer een anti Valentijnsdag

Ga op een date! Niet een Valentijnsdate, maar een vriendendate. Proost in het café op het alleenstaande bestaan! Niks mis mee. Neem er een taartje bij om het te vieren. Of ga gewoon lekker uit eten en neem in een restaurant drie gangen de tijd om alle voor- en nadelen van het single zijn te bespreken. Om het geheel nog véél meer anti Valentijnsdag te maken, gaan jullie daarna naar de bioscoop voor een keiharde actiefilm. Iets met Sylvester Stallone ofzo, als het maar niet romantisch is.

Neem je innerlijke nerd mee uit

Zin om lekker te zwelgen en op een date te gaan met je innerlijke nerd? Mag ook, hoor. Maar als je het dan doet, doe het dan wel op een goede plek. Op de STAR WARS Identities: The Exhibition in Utrecht bijvoorbeeld. Niemand daar heeft tijd voor romantiek. Iedereen wordt omvergeblazen door prachtige filmsets van magische momenten uit de intergalactische filmreeks. Ga gewoon lekker helemaal Han Solo. In de tentoonstelling ontmoet je Chewbacca, sta je oog in oog met Darth Vader en ontdek je welk karakter uit de films je zelf zou zijn. Daar kan geen romantisch afspraakje tegenop.

Voor mensen die het liefst keihard voor Valentijnsdag weg willen rennen: vind nog meer actieve uitjes met korting op DagjeWeg.NL Tickets. Racen, boogschieten, jumpen, lasergamen: je kunt er al je liefdesfrustratie in kwijt en het is een stuk goedkoper dan een fancy date op Valentijnsdag.
Foto 2. In je eentje Valentijn vieren kan ook leuk zijn. Ga op avontuur, laat je innerlijke nerd los of vier een anti-Valentijnsdag. Foto: Pexels.com

Laatst gewijzigd: 2020-07-17 15:57:15 · Gepubliceerd: 31 januari 2018 - 1631