1

Ontdek de laatste trends over beauty, fashion, wonen en gezondheid!

Huishoudbeurs 2017   Nieuws door
Foto 1. Laat je mooi maken door een visagiste. Foto: Huishoudbeurs 2016.

archief oud artikel 16 februari 2017 Amsterdam, Noord-Holland Koop een kledingstuk uit de kast van Carice van Houten, krijg persoonlijke woontips van interieurarchitect Michiel de Zeeuw of volg een workshop bodyscrub zeepjes maken. De RAI Amsterdam is van 18 tot en met 26 februari omgetoverd tot één groot shoppingcentrum op het gebied van beauty, fashion, trouwen, wonen, vrije tijd, eten en gezondheid. Kom alles te weten over de laatste trends tijdens de Huishoudbeurs 2017!

Shop till you drop

In negen hallen van de RAI hebben zo'n 350 winkels hun waar uitgestald. Dat wordt dus shoppen tot je er bij neervalt! Het thema van dit jaar is 'Colors' en dat zie je overal op de beurs terug. Zo kun je op verschillende plekken een kleurenanalyse doen voor je haar, make-up, kleding en je wooninterieur. Zelfs het eten is kleurrijk, van Surinaamse gerechten tot eten uit de Indiase keuken. En natuurlijk is het de bedoeling dat je je als bezoeker zo kleurrijk mogelijk kleedt. "Iedere dag doen we een poging de kleurrijkste persoon te vinden", vertelt Petra IJmker van de Huishoudbeurs. En mocht je die titel krijgen, win je ook nog eens een prijs!

Een bruiloft met vreemde gasten

Nieuw dit jaar is het trouwpaviljoen 'Just Marry!', waar je alles te weten komt over de laatste trouwtrends en inspiratie en ideeën kunt opdoen voor je eigen droomwedding. En je kunt er een echte bruiloft bijwonen! Bezoekers Sandra en Erik stappen op 18 februari in het huwelijksbootje met Divorce-acteur Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar. De moeder van Erik is ongeneeslijk ziek en heeft niet lang meer te leven, waardoor Sandra en Erik besloten snel te willen trouwen. Tegelijkertijd zocht de organisatie van de Huishoudbeurs een stel dat bereid was om tijdens het evenement te trouwen om zo op originele wijze het nieuwe trouwpaviljoen in te wijden. Een match was dus snel gevonden.

Gespierde strippers

Tijdens de Huishoudbeurs kun je ook speeddaten met Fajah Lourens, schrijfster van het onlangs verschenen boek Killerbody. Fajah geeft je allerlei tips over hoe jij je droomlichaam kunt bereiken. En mocht je nog een tatoe willen dan kun je die laten zetten door bekende tatoeëerders Ben of Dean Saunders. Naast winkelen, workshops en speeddates treden er ook diverse artiesten op, waaronder gespierde strippers van The Boys Next Door. Hysterie ten top, want de film Fifty Shades of Grey is er niks bij... Op het influencersplein ontmoet je bekende bloggers, zoals Dani en Lizzy van Fitgirls.nl en Teni van Fitbeauty.nl. Wat je ook niet mag missen is de Fashion Vintage Sale waarbij je kledingstukken kunt scoren die gedragen zijn door BN'ers als Jennifer Hoffmann, Halina Reijn, Marly van der Velden of Carice van Houten!

De Huishoudbeurs vindt plaats van zaterdag 18 februari tot en met zondag 26 februari. De beurs is iedere dag open van 11:00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 23 februari en vrijdag 24 februari tot 22:00 uur.
Foto 2. Wat zijn de laatste nageltrends? Foto: Huishoudbeurs 2016.
Foto 3. Hèt perfecte dagje uit met vriendinnen. Foto: Huishoudbeurs 2016.

Laatst gewijzigd: 2017-02-23 08:18:43 · Gepubliceerd: 2017-02-15 10:40:04 - 1762