1

7 redenen om een DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart aan te schaffen

In één klap populair met een goedkoop dagje uit cadeau

DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart kopen Nieuws door
Foto 1. Bestel de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart nu. Foto: DagjeWeg.NL.

21 februari 2017 bijgewerkt: 3 januari 2022 Cultuur Landelijk Zit je elk jaar weer te stressen om een cadeau voor die oom 'die alles al heeft'? Ben jij aan de beurt om een originele date te regelen? Of wil je zelf gewoon een goedkoop dagje uit? DagjeWeg.NL heeft de oplossing voor al je problemen: de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart. Lees de 7 redenen waarom je deze cadeaukaart deze week nog in huis moet halen!

1. Korting op zo'n honderd uitjes

Voor de cadeaukaart van DagjeWeg.NL betaal je eenmalig een bedrag dat je vervolgens kunt inzetten voor zo'n honderd verschillende uitjes. Hiermee bespaar je heel wat euro's, omdat elk uitje ook nog een leuke korting heeft! Wat dacht je van tien procent korting op the Escape Hunt Experience in Maastricht of een gratis consumptie in de CactusOase? Bekijk alle uitjes met korting die je kunt bezoeken en doe inspiratie op!

2. Je komt nog eens ergens

De DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart brengt je op plaatsen waar je normaal gesproken niet zou komen. Zo aai je in Vlissingen reptielen en andere griezelige beesten in Reptielen Zoo Iguana.

Hoe werkt de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart?
De cadeaukaart van DagjeWeg.NL is hét cadeau voor jezelf of iemand anders waar je mee kunt thuiskomen. Of, beter gezegd... waar je mee op stap gaat! Lees alles over hoe de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart werkt.

3. Vijf jaar lang geldig

Nog zo'n bijkomend voordeel: koop de kaart nu en besteed 'm over een paar jaar. Mocht je eerst nog even een wereldreis willen maken, stage lopen in Zuid-Afrika of juist de komende jaren de deur niet uit willen - dan kan dat gewoon. De DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart is vijf jaar geldig - houd er wel rekening mee dat bepaalde kortingsacties niet oneindig duren. En heb je bij een uitje niet het hele bedrag op de kaart besteed? Dan blijft het resterende tegoed er gewoon op staan.

4. Nooit meer nadenken over een origineel cadeautje

Van die mensen die niet weten wat ze moeten vragen 'omdat ze alles al hebben'. Of zo'n plaatje van een envelopje onderaan een huwelijkskaartje. Vanaf nu hoef je je er niet meer aan te ergeren, want met de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart sla je heel wat vliegen in één klap: je cadeau is een stuk origineler dan gewoon geld, je bepaalt zelf het tegoed (minimaal € 10,-) en de ontvanger heeft de keuze uit een breed scala aan dagjes uit. Maak het helemaal onvergetelijk en nodig jezelf erbij uit!

5. Vanaf nu ben je suikeroom of -tante

Bijna niets is zo leuk als kinderen die enthousiast worden van wat ze zien of meemaken. Neem daarom je kind, neefje, nichtje, buurjongetje of -meisje een gezellig dagje mee uit! In het Maritiem Museum Rotterdam gaan kinderen op avontuur met Professor Plons en mogen ze zelf een brand blussen, schepen laden en lossen en de reisbestemming bepalen. In Museum Speelklok dansen ze op de vrolijkste muziek en in de Spelerij kunnen ze urenlang heerlijk spelen. Vaar samen met autobanden over het water en blaas megagrote bellen!

6. Je ontvlucht even de sleur

Opkikker nodig? Ook dan komt de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart als geroepen. Duik in een wereld van kunst en prachtige natuur en bezoek Nationaal Park de Hoge Veluwe. Even terug in de tijd? Iedereen herkent wel iets van vroeger in het Museum van de 20e Eeuw.

7. Vââr 16:30 uur besteld, morgen in huis

Ben je morgen vrij en zoek je nog iets leuks om te doen? Als je de cadeaukaart nu bestelt, heb je 'm - mocht de postbode je goedgezind zijn - morgen in huis.

Cadeaukaart voor dagje uit

Bestel de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart nu!
Foto 2. De DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart geeft gratis toegang tot tientallen uitjes. Foto: DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2022-01-03 12:17:18 · Gepubliceerd: 2017-02-20 17:35:21 - 2276


-advertentiepositie-