Terug in de bioscoop: nijntje!

Goedkope uitjes met kinderen |  deel via WhatsApp | Persbericht door

Bezoek nijntje de film deze voorjaarsvakantie in Utrecht

22 februari 2017 Toerisme Utrecht, Utrecht Jawel, nijntje is een filmster! Vanwege het overlijden van illustrator Dick Bruna draait bioscoop Kinepolis Jaarbeurs nijntje de film. Vanaf donderdag 23 februari en de hele voorjaarsvakantie geniet je dagelijks van de avonturen van het lieve konijntje en haar vriendjes.

Foto 1. Nijntje is een filmster. Foto: Printscreen Trailer nijntje de film, YouTube.

Op avontuur met nijntje

In nijntje de film (2013) word je meegenomen op avontuur vol vrolijke muziek. Samen met haar vriendjes nina, knorretje en snuffie gaat nijntje pluis op speurtocht door de dierentuin, op zoek naar een schat. Kunnen ze de raadsels oplossen en weten ze de schat te vinden? Onderweg komen ze allerlei dieren tegen. Regelmatig vraagt nijntje de kijkertjes in de zaal om mee te helpen met speuren. Help mee en vind de schat!

Bezoek nijntje de film

Je bezoekt nijntje de film dagelijks vanaf donderdag 24 februari en in de voorjaarsvakantie in Kinepolis Jaarbeurs. Tickets kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar via de website van Kinepolis.

Over Dick Bruna

De film over nijntje wordt gedraaid als eerbetoon aan illustrator Dick Bruna, die op donderdag 16 februari 2017 is overleden. De illustrator, Utrechter in hart en nieren, werd wereldberoemd om zijn verhalen over nijntje pluis.

Meer leuke uitjes voor kinderen

  • Ga op bezoek bij nijntje in haar eigen huis! In het nijntje museum speel je spelletjes, leer je alles over eten, duik je in een ballenbad en breng je nijntje naar bed. DagjeWeg.NL was bij de opening van het museum. Lees wat je allemaal kunt doen in het nijntje museum!
  • Swing mee met Brandweerman Sam, Woezel en Pip en clowntje Bumba. Ook voor kleine kinderen is theater hartstikke leuk! Bekijk onze tips voor theatershows voor kinderen.

  • Een uitje met je kind hoeft niet veel te kosten. Doe nog meer inspiratie op voor goedkope uitjes met kinderen en plan een gezellig dagje weg.
Foto 2. Op avontuur in nijntje de film. Foto: Printscreen Trailer nijntje de film, YouTube.
Foto 3. Dick Bruna werd wereldberoemd om zijn illustraties van nijntje pluis. Foto: Redactie DagjeWeg.NL

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2017-03-06 09:10:28 · Gepubliceerd: 2017-02-22 09:41:58 - 1175