Race tussen de boomtoppen in Europa's eerste Duelling Alpine Coaster

Bellewaerde |  
Nieuws door

Nieuwe attractie 'Dawson Duel' geopend in Bellewaerde

9 mei 2017 Toerisme Ieper, West-Vlaanderen Een zenuwslopende race terwijl om je heen de bomen aan je voorbijschieten. Nu lig je nog voor, maar voor je het weet haalt het andere karretje je in! De gloednieuwe attractie Dawson Duel is na een lang traject van voorbereiding en inspectie dan eindelijk geopend in het Vlaamse pretpark Bellewaerde. In de attractie vlieg je op meters hoogte door het bos. Ben jij klaar voor de strijd?

Foto 1. Dawson Duel is de eerste Duelling Alpine Coaster in Europa. Foto: © BELPARK SA

Dawson Duel: race tussen de bomen

De spanning begint al op de route naar de attractie. Via een wandelbrug klim je naar een toren van 25 meter hoog, waar je in een van de twee wagentjes stapt. Vanaf dan ga je de strijd aan. In een razend tempo zoef je naar beneden. Je start gelijk met het andere wagentje, maar wie bereikt als eerste de begane grond? Dawson Duel is de eerste Duelling Alpine Coaster in Europa en heeft 4 miljoen euro gekost.

Over Bellewaerde

Bellewaerde is een attractiepark en dierentuin ineen. Maak een ritje in spannende achtbanen, probeer droog te blijven in de River Splash en de Bengal Rapid River en ontmoet meer dan 300 exotische dieren! Vanuit een trein bekijk je tijgers en leeuwen van heel dichtbij.

Dit vind je vast ook leuk

Bekijk alvast de rit in Dawson Duel

Foto 2. Bellewaerde is een dierentuin en attractiepark ineen. Foto: © BELPARK SA

Laatst gewijzigd: 2017-05-10 09:31:33 · Gepubliceerd: 2017-05-09 12:06:44 - 1185