Dagjes uit met korting in de zomervakantie

Meer tips voor de zomervakantie |  deel via WhatsApp | Nieuws door

De leukste uitstapjes voor een voordelige zomervakantie met het hele gezin

23 juni 2017 Toerisme Landelijk Ben jij al volop plannen aan het maken voor een gezellig uitstapje in de zomervakantie? Of zie je er nu al tegenop om wekenlang je kids te moeten vermaken? Niet nodig, want er is echt zo ont-zet-tend veel te doen in Nederland. Bespaar jezelf wat duiten en ga voor een uitje met korting. Wij hebben de leukste dagjes uit met korting in de zomervakantie voor je op een rij gezet. Geniet ervan!

Foto 1. Maak een ritje in de attracties van Amusementspark Tivoli. Foto: Tivoli

Met korting naar Tivoli

BERG & DAL - Kom naar Amusementspark Tivoli en je hebt gegarandeerd een gezellig dagje uit met kids te pakken. In dit attractiepark zijn ruim 30 spetterende attracties te vinden, geschikt voor grote en kleine kinderen. Stap in een vrolijke trein en rijdt het park rond, vermaak je in Harm's Kippenfarm of speel met zand in de Zandfabriek. Toch een spatje regen? Dan speel je gewoon door in binnenspeeltuin Fun City. Bij zonnestralen kun je juist lekker van de 18 meter lange Kroko Buikschuifbaan glijden en eindigen met een plons in het bad. Kom met korting naar Amusementspark Tivoli. Geldig tot en met 28 oktober 2018.

Tip: 30% korting op je kaartjes voor de Vogelpark Avifauna. Geldig tot en met 31 oktober 2018.

Varen en onbeperkt pannenkoeken eten met korting

ROTTERDAM - Varen over de Maas met een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam terwijl je onbeperkt pannenkoeken mag eten. Een betere combi is er niet toch? Op de Pannenkoekenboot Rotterdam mag iedereen onbeperkt eten van het buffet en geniet je van een 75 minuten durende vaart. Leuk als uitje met kids of voor een romantische date. In het scheepsruim is een gigantische ballenbak waar kinderen zich kunnen uitleven. Kun jij ondertussen in alle rust genieten van een adembenemend uitzicht over de beroemde Erasmusbrug. Eet onbeperkt pannenkoeken met 10% korting bij Pannenkoekenboot Rotterdam.

Voordelig naar 't Veluws Zandsculpturenfestijn

GARDEREN - Het Melkmeisje van Vermeer, het Huishouden van Jan Steen. Bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn zijn de meest beroemde schilderijen nagemaakt van zand. Bekende Hollandse schilders uit de Gouden Eeuw komen aan bod, zoals Frans Hals, Rembrandt van Rijn en Johannes Vermeer. Absoluut pronkstuk is de Nachtwacht, die is nagemaakt in 3D! Bovendien hangen alle schilderijen er ook in het 'echt', nageschilderd door kunstschilder Jacob Tuijn. Kun je meteen kijken of de zandexemplaren een beetje op de geschilderde exemplaren lijken. Kom naar ;t Veluws Zandsculpturenfestijn met korting. Tickets geldig tot en met 27 oktober 2018.

Tot € 10,00 korting bij CtheCity Amsterdam

AMSTERDAM - Heb je een regenachtige dag te pakken in de zomervakantie? Kom Amsterdam bekijken door de ogen van een blinde. Kan dat? Bij CtheCity wel. Samen met een blinde gids ga je op een zintuiglijke ontdekkingstocht en ruik, hoor en voel je de stad. Aan de hand van mooie verhalen en eigen ervaringen van je gids ga je Amsterdam tijdens je tour met hele andere ogen bekijken. Koop een groepsticket met € 10,00 korting voor CtheTaste. Tickets geldig tot en met 6 januari 2019.

Met korting naar DierenPark Amersfoort

AMERSFOORT - Tussen de maki's rondlopen, opduiken tussen de leeuwen en klauteren boven de beren. Een dagje DierenPark Amersfoort is één groot avontuur. Doordat de hokken glazen wanden hebben, zie je de dieren van heel dichtbij. Sla het Rijk der Reuzen niet over, waar maar liefst vier generaties olifanten wonen. Ken jij de kleine Yunha en Thabo al? In de zomervakantie zijn er veel leuke extra activiteiten in het dierenpark. Koop je kaartjes met € 2,- korting voor DierenPark Amersfoort. Tickets geldig tot en met 31 december 2018.

Bekijk alle uitjes met korting. op DagjeWeg.NL Tickets!
Foto 2. Met een stok op pad door Amsterdam. Foto: CtheCity

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-07-06 11:34:08 · Gepubliceerd: 2017-06-22 12:22:54 - 1429