1

Springkussen 2.0 voor volwassenen: Beat The Wall

Opblaasbaar survivalparcours is langste stormbaan ter wereld

Beat The Wall Nieuws door
Foto 1. Trotseer de langste opblaasbare stormbaan ter wereld in Utrecht. Foto: Beat The Wall Facebook.

archief oud artikel 19 juli 2017 Opmerkelijk Utrecht, Utrecht Een dream come true: een levensgroot opblaasbaar speelkasteel voor volwassenen. Vanaf 5 augustus tot en met 13 augustus staat Beat The Wall op een dak in Utrecht. Dit springkussenparadijs slash survivalparcours is de langste ter wereld: maar liefst 380 meter.

Langste stormbaan ooit: Beat The Wall

In Beat The Wall kom je verschillende uitdagingen tegen: een klimtoren, een gigantisch valkussen en lange glijbanen. Wurm je een weg door de opblaasbare doolhof. Let op: je mag alleen naar binnen met een minimale lengte 1.40 meter. Voor kleinere bezoekers is er een gewoon springkussen beschikbaar. De stormbaan is vanaf 5 tot en met 13 augustus dagelijks open van 12:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag tot middernacht.

Kaartjes Beat The Wall

Je kunt het parcours solo trotseren of je als team van vier personen aanmelden. Een kaartje kost €2,- per keer. Of wees slim en koop zes tickets voor een tientje. Vanaf woensdag 19 juli kun je online kaarten bestellen voor Beat The Wall. Kaarten zijn ook op locatie te krijgen. Vol is vol.

Foto 2. Bestorm het opblaasbare parcours in augustus. Foto: Beat The Wall Facebook.
Foto 3. Tickets zijn nu al verkrijgbaar vanaf €2,- per stuk. Foto: Logo Beat The Wall.

Laatst gewijzigd: 2017-07-21 10:32:58 · Gepubliceerd: 19 juli 2017 - 2968