Wakker worden tussen de leeuwen en neushoorns bij Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen | Nieuws door

Nieuw Safari Resort Beekse Bergen nu al te boeken

8 augustus 2017 Toerisme Hilvarenbeek, Noord-Brabant Je wordt wakker, rekt je nog eens uit. De dauw hangt over het graslandschap, waar de leeuwen, giraffen en neushoorns ondertussen ook wakker worden. Zo'n exotische ervaring beleef je vanaf april 2018 gewoon in Nederland. Je kunt nu al je verblijf boeken in het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen. Beleef je eigen Out of Africa momentje, maar dan in Noord-Brabant.

Foto 1. Foto: Beekse Bergen.

Safari Resort Beekse Bergen nu al te boeken

In Safari Resort Beekse Bergen sta je als gast vanuit je luxe lodge (of safaritent of boomhut) oog in oog met exotische dieren. Spring je zo uit je bed de safari-jeep in! Het idee is dus dat je op deze manier in Nederland een echte safari kunt beleven, net als in Afrika. Slapen tussen de dieren, wakker worden en dan weer doorgaan met je ontdekkingstocht door de natuur. Het nieuwe resort is sowieso vanaf 26 april 2018 te bezoeken. Wanneer de officiƫle opening is, is nog niet bekend. Maar je kunt dus nu alvast online je verblijf boeken!

Bouw Safari Resort Beekse Bergen

Het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen wordt in twee fases gerealiseerd. In april 2018 opent het resort met 239 accommodaties die verschillen in type, in grootte, in faciliteiten en in thema. Later komen hier nog 186 accommodaties bij; het is nog niet duidelijk wanneer.

Kun je niet wachten tot 2018? Bekijk vakantiehuisjes en vakantieparken waar je nu al terecht kunt voor een weekendje of weekje weg in de zomervakantie.
Foto 2. Foto: Beekse Bergen.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2017-08-09 16:10:52 · Gepubliceerd: 2017-08-09 11:32:37 - 819