DagjeWeg.NL Award 2017: CORPUS

Dit wist je nog niet over CORPUS

DagjeWeg.NL Award 2017: stem op CORPUS! Nieuws door
Foto 1. Weet jij hoeveel het hoofd van CORPUS-gebouw weegt? Foto: CORPUS.

archief oud artikel 26 augustus 2017 Toerisme Oegstgeest, Zuid-Holland Als een rood bloedlichaampje zweef je door het menselijk lichaam. Even later sta je ín een mond vol tanden en het volgende moment ontdek je hoe je hart eruitziet en werkt. In CORPUS maak je een wonderlijke reis door het menselijk lichaam en leer je allemaal leuke en handige feitjes over ons lijf. Een meer dan terechte deelnemer van de DagjeWeg.NL Award 2017 dus! Maar is CORPUS het leukste uitje van 2017 volgens jou? Ontdek dingen die je nog niet wist over dit museum en breng je stem uit!

6 weetjes over CORPUS

In CORPUS maak je een reis door het menselijk lichaam! Maar wist jij ook dat...
  • iedere bezoeker van de 'reis door de mens' zich verwondert over het fantastische mechanisme dat het menselijk lichaam is? Mocht je nog niet overtuigd zijn van de schoonheid van je lichaam, dan is dit dus een aanrader!
  • het meest bijzondere voorwerp van CORPUS - volgens het museum zelf - de hersenen zijn? De hele reis door de mens komt hier letterlijk én figuurlijk tot een hoogtepunt!
  • CORPUS continu nieuwe, interactieve presentaties ontwikkelt die aansluiten bij de reis door het lichaam?
  • CORPUS in 2018 tien jaar bestaat? In die tien jaar is de mens natuurlijk niet zoveel veranderd, maar aan de attractie wordt een nieuwe, verbeterde beleving toegevoegd.
  • het hoofd van CORPUS maar liefst 16 ton weegt? Destijds is het als geheel op de romp getakeld!
  • je CORPUS kunt bezoeken met €5,- korting per persoon? Bestel nu tickets met korting voor CORPUS.

DagjeWeg.NL Award 2017

  • Stem op jouw favoriete uitje. Het uitje met de meeste stemmen wint de DagjeWeg.NL Award 2017! Bovendien maak je kans op een gratis dagje weg. Lees meer over de DagjeWeg.NL Award.
  • Is CORPUS volgens jou het leukste dagje uit van 2017, of is het een van de andere negen uitjes? Bekijk alle deelnemers van de DagjeWeg.NL Award 2017.

    Foto 2. In CORPUS ontdek je allemaal leuke weetjes over het menselijk lichaam. Foto: CORPUS.
    Foto 3. Is CORPUS het leukste uitje van 2017? Foto: CORPUS.
    Foto 4. Het hoofd van CORPUS weegt 16 ton! Foto: CORPUS.

    Laatst gewijzigd: 2017-09-21 11:03:13 · Gepubliceerd: 2017-08-24 17:10:51 - 793