Wint Duinoord de DagjeWeg.NL Award 2017?

Stem op jouw favoriete uitje! |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Dit moet je weten over Duinoord

1 oktober 2017 Toerisme Helvoirt, Noord-Brabant Het is voor Duinoord niet de eerste keer dat ze op de lijst van genomineerden van de DagjeWeg.NL Awards staan. Zo eindigde het park in 2015 op een respectabele vijfde plek en ook dit jaar zijn ze weer razend populair. Vind jij Duinoord het leukste uitje? Vergeet dan niet je stem uit te brengen en lees wat de succesformule van deze Noord-Brabantse binnen- en buitenspeeltuin is!

Foto 1. Urenlang trampolinespringen en daarna je buikje rond eten in de horecastraat! Foto: Duinoord.

Het geheim van het succes van Duinoord

Eigenlijk is het geheim van de succesformule achter Duinoord helemaal geen geheim. Sinds 2013 kun je hier onbeperkt smikkelen en smullen van allerlei hapjes en drankjes aangezien dit bij de entreeprijs is inbegrepen. En de keuze is reuze: in de horecastraat vind je onder andere soepen, broodjes, pizza's, pannenkoeken, friet, een snackmuur, een bar en desserts. (Voor alcoholische drankjes betaal je € 1,50 per drankje.) Daarnaast biedt dit all-in speelparadijs urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. "De meest bijzondere attractie van Duinoord is uiteraard ons klimbos wat met acht verschillende routes en veel hoogteverschillen een echte trekpleister is", vertelt eigenaar Paul Meurs trots. In het klimbos klauter je met behulp van touwen, kabels en houten platformen door de bomen heen. Uiteraard draag je daarbij een klimtuigje en krijg je van tevoren goede instructies van een kliminstructeur. En je kunt het jezelf zo moeilijk maken als je wilt, want de routes variĆ«ren in hoogte, lengte en moeilijkheidsgraad. "De nieuwste is klimroute 4b waar je bijna alleen maar tokkelbanen in vindt. Dat vinden de mensen geweldig!"

Stem ook op Duinoord en maak kans op vrijkaartjes.

Dit kun je allemaal doen op Duinoord

Op Duinoord kun je zowel binnen als buiten spelen. In het buitengedeelte vind je onder andere een coole jumparea met gi-gan-tische trampolines, kun je laserschieten en met een grote band van een Tubingbaan glijden. Voor de kleintjes is er eigen speeltuin met speelhuisjes en een springkussen. In het binnengedeelte vind je een enorme klimkooi waar je terecht kunt als het even regent. Hoe reageren bezoekers van Duinoord nu eigenlijk op het park? Paul: "Dat ze verbaasd zijn nadat ze het park ingegaan zijn: Hoe het eruitziet, wat voor sfeer er is en wat je voor de prijs allemaal krijgt!" Zijn grote droom is om een sprayplaats aan te leggen voor met mooi weer. "We hebben enorm veel plannen en dromen voor Duinoord, alleen ben je afhankelijk van de maatschappij die steeds sneller wijzigt en verandert." Om die reden bekijkt het park iedere twee jaar hoe en wat ze willen veranderen.

Wat vinden DagjeWeg.NL bezoekers van Duinoord?

Leuke weetjes

Bekijk de video van ons bezoek aan Duinoord

Foto 2. De frietkar op Duinoord schept zo'n 15.000 kilo friet per jaar! Foto: Duinoord.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2017-10-02 08:51:29 · Gepubliceerd: 2017-09-21 15:27:46 - 295