Beoordelingen Duinoord

TOF
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-8-2018

Datum beoordeling: 15 augustus 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Superleuk, voor alle leeftijden. en all in eten en drinken, dus alles voor 1 prijs. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Beoordeling gegeven door Leanne.

Erg leuke dag gehad met de kids
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-07-2018

Datum beoordeling: 10 augustus 2018

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Er is heel erg veel te doen de kids kunnen zich hier een hele dag vermaken. Ze vonden het erg leuk dat ze zelf hun ijsjes mochten maken, ook kwa eten is er meer dan genoeg keus.

Beoordeling gegeven door Brok.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21 mei 2018

Datum beoordeling: 22 mei 2018

Reisgezelschap: met opa en oma

Tweede Pinksterdag met gezin naar Duinoord geweest. Wat een fantastisch park voor jong en oud. Onze kleinkinderen in de leeftijd van 2-16 jaar hebben zich uitstekend vermaakt! Voor ieder wat wils. Ook voor de ouders was klimbos leuk! Behulpzame en vriendelijk hulp in het park. Eten en drinken prima. Zeker een aanrader.

Beoordeling gegeven door Fam van Maanen.

Leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 19-08-2017

Datum beoordeling: 20 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Leuk park. Vind de leiding bij het klimbos met twee maten meten. Verder zou het park beter op het milieu moeten letten. Wat een afvalberg ontstaat er aan het einde van de dag. Al die plastic bekers en kartonnen borden.

Beoordeling gegeven door Wim Tanis.

fantastisch!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23 juli 2017

Datum beoordeling: 28 juli 2017

Reisgezelschap: gezin

vorige week bij duinoord geweest. en het mag gezegt worden: wat een top park! onbeperkt eten en drinken en spelen voor 1 vaste prijs. alleen alcohol moet je bij betalen maar ook dat kost maar 1.50 voor een munt. vriendelijk personeel en iedereen heeft zich ruim vermaakt! ook geen lange wachttijden gehad! zeker een aanrader voor iedereen en alle leeftijden!!

Beoordeling gegeven door N.N..

Luilekkerland in het echt!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-07-2017

Datum beoordeling: 26 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Samen met mijn neefjes naar duinoord geweest.wat een supermooie belevenis!kids lekker spelen bij de huisjes en de volwassenen genieten.van al het lekkers en een potje midgetgolf.zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door Van berklum.

Is een leuk park voor groot en klein
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1juli 2017

Datum beoordeling: 2 juli 2017

Reisgezelschap: met een groep

Waren met 31personen groot en klein was goed geregeld van koffie met wat er bij het eten het drinken van 11 uur tot 6uur hebben alles benut en alle speel gebeuren er bij een geslaagde dag voor herhaling vat baar

Beoordeling gegeven door Fam van Soest.

superleuke dag gehad!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-10-2016

Datum beoordeling: 26 oktober 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Niks aan te merken, kinderen hebben zich super vermaakt. Eten prima zeker in verhouding tot de entreeprijs. Leuke speeltoestellen en activiteiten en erg vriendelijk en gemotiveerd personeel. Hier l\komen we zeker weer!

Beoordeling gegeven door N.N..

te gek
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-10 2016

Datum beoordeling: 17 oktober 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

het is echt leuk. alleen de toiletten zijn ver weg aan het begin,acher bij het buitenteras moet er ook een komen. zag veel ouderen die er moeite mee hadden,en voor invaliden is het ook lastig om helemaal naar de ingang lopen. tevens zijn de 6 losliggende matten als je naar het buiteterras gevaarlijk,heb er div.zijn struikelen.of bleven onder de matten haken,das niet goed

Beoordeling gegeven door fca.v.d. hout.

Klimpark Duinoord All inclusieve in en outdoor rec
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 juni 2016

Datum beoordeling: 12 juni 2016

Reisgezelschap: met een groep

Het is een heel gezellig park voor jong en oud klimmen en klauteren en er is een grote variatie aan lekkere hapjes eten en drinken alles onbeperkt. Heerlijk vertoeven op 1 van de buiten terrassen of als het regen kunnen de kids heerlijk in de indoorspeeltuin en de ouders lekker in het binnenrestaurant blijven vertoeven terwijl de kids heerlijk spelen. vooral de spinnen web binnen vinden mij kids geweldig. Buiten zijn genoeg picknick tafels verdeeld over heel het speel park lekker op de tramepos, of elektrische karretjes, alles vinden de kids leuk. Die van mij zijn 9 en 12 jr. Klimbos is veilig. Eerst moet je een filmpje zien, dan het klimbos in met een speciale gordel, die vast gemaakt wordt door een deskundige. Om de 10 mtr staat er een hulp van het park die jou ook in de gaten houdt, zodat je nooit helemaal alleen bent.Maar als nog geen gekke dingen doen en goed opblijven letten bij wat je zelf doet. Korte broek kun je in je tas doen en korte mauw, als je gaat klimmen is een lange broek of iets met lange mauwen beschermend voor je huid, je weet maar nooit als je je eigen per ongeluk schaaft dan biedt lange broek en lange mauwen als bescherming. Ga je de lijn op lopen, zeg altijd tegen die persoon die voor de lijn staat van ! blijf van de lijn ! want toen mij zoon van 9 over de lijn ging, stond een vreemd meisje aan de lijn te trekken waar mij zoon over heel liep, dat was natuurlijk niet zo slim van dat meisje. Dus hou je eigen hoofd er ook bij tijdens het klimmen, dan gaat het allemaal met veel plezier en Fun. Mede werkster Iris bij het klimbos heeft ons ook heel goed en vriendelijk advies gegeven, topp !

Beoordeling gegeven door wij blijven anoniem dat is altijd het best wij zij.

Helemaal fantastisch!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4-6-2016

Datum beoordeling: 6 juni 2016

Reisgezelschap: met een groep

Onze opa en oma waren vorige week 50 jaar getrouwd en daarom hadden we bedacht om gezellig met de hele familie naar Duinoord te gaan. Wij hebben het de hele dag prima naar ons zin gehad en de kinderen hebben de hele dag gespeeld en gegeten. Omdat het warm was, waren er voor de kleinere kinderen een mooi zand en water toestel en sproeiers neergezet zodat zij ook konden spelen. De wat grotere kinderen hebben zich goed vermaakt in het klimbos en ook het eten en drinken was goed: lekker, vers en je had een ruime keuze uit o.a. pizza, friet, snacks, pannenkoeken en verschillende soorten ijsjes, snoepjes en taartjes. Wij komen hier zeker nog een keer terug!

Beoordeling gegeven door Leon Kamerling.

Voor herhaling vatbaar
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-05-2016

Datum beoordeling: 6 juni 2016

Reisgezelschap: met een groep

Wij zijn met een grote groep geweest waarvan veel verschillende leeftijden. Iedereen heeft zich kunnen vermaken. Mijn eigen zoontje wou zelfs nooit meer weg en vond het zo leuk om eten te halen dat hij iedereen af liep om voor eten te halen. Super personeel: nadat mijn zoontje ons kwijt was hebben hun hem geholpen met zoeken en getroost. Het eten was erg lekker en alles zag er schoon uit. Wij komen zeker nog een keertje terug en zullen het zeker aanraden aan anderen.

Beoordeling gegeven door Belle.

Super leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6mei

Datum beoordeling: 5 juni 2016

Reisgezelschap: gezin

Het was echt super leuk ik ben er laatst geweest met de familie. Het eten was super vers en lekker. De kinderen vonden het geweldig en het klimbos was ook heel leuk. De kinderen vonden het vooral leuk dat ze zelf hun ijsje mochten tappen en versieren.

Beoordeling gegeven door Demi.

Echte aanrader!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-06-2016

Datum beoordeling: 5 juni 2016

Reisgezelschap: met een groep

Afgelopen zaterdag met heel de familie naar Duinoord geweest en wat ziet het er hier verzorgd uit! Mijn moeder werd 80 ( oudste ) en onze kleindochter ging ook mee ( 2 ) en voor jong en oud plezier. Een ruime keus uit het menu en genoeg activiteiten voor de kinderen!! Het was heerlijk weer en wij komen zeker een keer terug!

Beoordeling gegeven door Lisa van der Son.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 juni 2016

Datum beoordeling: 5 juni 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben genoten van een dagje duinoord, het eten was super, het personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

Beoordeling gegeven door karin.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-06-2016

Datum beoordeling: 5 juni 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Geweldig mooi en verzorgd park. voor alle leeftijden hebben ze iets te doen, je ziet de kinderen de hele dag niet zo geweldig is het hier.

Beoordeling gegeven door nadia.

Top! Geweldige dag!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 juni 2016

Datum beoordeling: 5 juni 2016

Reisgezelschap: met een groep

Top dag gehad! Erg leuk! Kinderen vonde het ook geweldig!

Beoordeling gegeven door Iris.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 augustus

Datum beoordeling: 1 september 2015

Reisgezelschap: gezin

Geweldig klimbos. Met meneer Meurs en met meneer van den akker (instructeurs). Hoe vaak je ook komt het blijft gezellig. Je moet er wel naar drie keer uit maar dat is een goede regeling wat anders ben je te uitgeput en kun je niet goed meerde volgende baan doen. Je kunt een gezellig praatje maken met meneer Meurs. Hij mocht zelfs met mij op vakantie. Kom ieder jaar zo'n tien keer per jaar en het blijft super geweldig leuk. Eten is lekker veel keuze. Bij het drinken ook veel keuze. Personeel heel aardig en vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Annelene schalkwijk.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-07-2015. 05-08-2015. 30-0

Datum beoordeling: 30 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Geweldig klimbos. Leuke en vriendelijke instructeur. Streng maar rechtvaardig. Altijd heel gezellig hoe druk het ook is.

Beoordeling gegeven door N.N..

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-8-2015

Datum beoordeling: 24 augustus 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Gezellig park met gezellig personeel. Bij het klimbos natuurlijk een wachtrij maar dat is dan ook goed geregeld zodat iedereen kan klimmen. Lekker eten en drinken en natuurlijk zat te doen voor jong en oud

Beoordeling gegeven door Van den akker.

Vandaag met de familie een dag naar Duinoord in He
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 augustus 2015

Datum beoordeling: 15 augustus 2015

Reisgezelschap: met een groep

Prima concept, 1 prijs en de kinderen hebben vandaag de hele dag genoten

Beoordeling gegeven door Familie de Leeuw.

grandioos
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 juni 2015

Datum beoordeling: 17 juni 2015

Reisgezelschap: gezin

Je heb voor iedereen wat wils voor jong en oud en het eten is perfect en heel lekker alles lekker vers gemaakt! En je heb Veel keus van soep Tot ijs en drank echt waar voor je geld! !

Beoordeling gegeven door angela.

Super dag!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29 mei

Datum beoordeling: 1 juni 2015

Reisgezelschap: gezin

Superleuke dag gehad! Lekker eten en veel te doen voor de kids

Beoordeling gegeven door Theo.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24 mei

Datum beoordeling: 26 mei 2015

Reisgezelschap: met een groep

Erg leuk park ,wij waren met een familie-uitje em ook de ouderen hebben een hele fijne dag gehad met o.a. het klimmen fantastisch

Beoordeling gegeven door fam v.d. water.

geweldig wat een feest voor groot en klein
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 05 2015

Datum beoordeling: 23 mei 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

Lekker verse snacks ijsjes drankjes faciliteiten voor gehandicapten prima geweldige dag gehad

Beoordeling gegeven door ria henskens.

keileuk!!!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15mei

Datum beoordeling: 18 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

Volgens onze meiden 9 en 11 jaar een keileuke speelplek. klimmen klauteren en lekker eten wat je maar wil . En wij als ouders lekker op het buitenterras . Eten heerlijk , netjes uitgestald en veel variatie . geen rommel of viezigheid bij de terrassen Kortom een aanrader voor een ontspannen dagje weg !!

Beoordeling gegeven door fam. scholten.

ik ben heel blij met dit park
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 06- 04 -2015

Datum beoordeling: 12 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

je kunt er eten drinken en spelen voor een prijs leuk personeel alles is er netjes en schoon plezier voor jong en oud

Beoordeling gegeven door t dekkers.

Super Leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 mei

Datum beoordeling: 11 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

Goed eten, leuke activiteiten! Kan niet beter voor deze prijs!

Beoordeling gegeven door van erne.

Super!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 mei 2015

Datum beoordeling: 11 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

In een woord super! Normaal gesproken kun je voor het bedrag wat je betaal 2 uur klimmen, nu kun je klimmen, eten, trampoline springen, golven en nog meer. Voor iedereen van ons gezin was er wel iets te doen. Het eten smaakte goed en de sfeer die er hing was fantastisch!

Beoordeling gegeven door familie nauta.

Helemaal top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 09-05-2015

Datum beoordeling: 11 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bij Duinoord is alles op en top geregeld! Aardig personeel, goed eten, je wordt snel geholpen als dat nodig is én het is in vergelijking met wat je krijgt heel betaalbaar! Ik zal zeker nog een keer langskomen!

Beoordeling gegeven door Tim.

kindvriendelijk en schoon
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-05-2015

Datum beoordeling: 9 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Personeel is aardig en kindvriendelijk. Park wordt goed schoon gehouden en er is genoeg vermaak voor de kinderen. Eten is ook uitstekend. Het enige minpuntje is dat als het regent er minder te doen is binnen.

Beoordeling gegeven door jade.

Aanrader!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 mei

Datum beoordeling: 9 mei 2015

Reisgezelschap: met een groep

Duinoord heeft een goed verzorgd park waar alles netjes en goed schoon gehouden worden. Het personeel is vriendelijk en helpt je graag. Daarnaast is het eten ook uitstekend geregeld en mag je zo vaak en veel pakken als je lust en wilt. En dan zit dit alles onder 1 prijs! Helemaal super natuurlijk! Echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door Elke.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 mei 2015

Datum beoordeling: 9 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een geweldig pretpark voor jong en oud. De jongste kunnen lekker zelfstandig Spelen en voor elke leeftijd er is iets. En papa en/of mama of opa en/of oma kunnen genieten van de zon en spelende kinderen eten en drinken bij de prijs in. Wat wil je nog meer

Beoordeling gegeven door marianne.

geweldig park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-05-2015

Datum beoordeling: 9 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

zijn in de mei vakantie naar Duinoord geweest. echt geweldig onze jongste kon zich prima vermaken in de leuke speelhuisjes en zandbak. de oudste heb ik de hele dag niet gezien die heeft zich prima vermaakt in het klimbos en met laserschieten. voor dat we naar huis gingen nog even samen gegeten is ook super alles is lekker en vers. ook mijn complimenten voor het vriendelijke personeel alles is netjes en schoon

Beoordeling gegeven door steffanie.

Top!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-04-2015

Datum beoordeling: 9 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

Super dag gehad bij Duinoord! Lekker eten en een super mooi park. We komen zeker nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Loes.

super leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 09-05-2015

Datum beoordeling: 9 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

zijn gisteren een dagje naar duinoord geweest, was echt super een aanrader voor iedereen.

Beoordeling gegeven door emma .

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-04-2015

Datum beoordeling: 9 mei 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

Super leuk park voor jong en oud! Wij hebbende hele dag genoten op het terras met een kopje koffie en wat lekkers. De kinderen hebben de hele dag lekker gespeeld! We komen zeker nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door Julia.

Leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-05-2015

Datum beoordeling: 9 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Super leuke dag gehad met mijn vrienden! Lekker de hele dag gespeeld en super fijn dat we zelf eten en drinken konden pakken!

Beoordeling gegeven door Sophie.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 07-05-2015

Datum beoordeling: 9 mei 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Geweldige dag gehad bij Duinoord! De kinderen hebben zich goed vermaakt in het klimbos, op de trampolines, bij de quads en het laserschieten. En wij zaten lekker in het zonnetje op het terras!

Beoordeling gegeven door Joke.

super cool!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-4-2015

Datum beoordeling: 29 april 2015

Reisgezelschap: gezin

goeie prijs kwaliteits verhouding en met kinderen van 15 12 en 7 jaar voor ieder wat wils

Beoordeling gegeven door Anita.

GEWELDIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5-4-2015

Datum beoordeling: 5 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Is gewoon super gezellig hier lekker weer vandaag lekker eten en leuk klimmen

Beoordeling gegeven door Joris.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-03-2015

Datum beoordeling: 3 april 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

We hebben een super dag gehad bij Duinoord. De kinderen vonden het helemaal geweldig en we komen zeker nog eens langs!!

Beoordeling gegeven door Tessi.

echt super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-9-2014

Datum beoordeling: 15 maart 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

echt super park ouders kunnen genieten en kinderen zijn aan het bewegen klimmen is ook echt super

Beoordeling gegeven door gattie.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 oktober 2014

Datum beoordeling: 20 oktober 2014

Reisgezelschap: met een groep

Ik vond het heel leuk je kom gewoon klimmen en voor mijn neefje en nichtje was het ook leuk en konden gewoon pakken als ze dort hadden en spelen waar en wat ze konden en dat deed mij goed!

Beoordeling gegeven door Babs de jong.

fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18-10-2014

Datum beoordeling: 19 oktober 2014

Reisgezelschap: gezin

Een ideaal park voor kleine kinderen maar vooral ook voor kinderen die rond de veertien jaar zijn en uitdaging zoeken. Heel betrokken enthousiast personeel (dikke pluim !!!). Iedereen die daar werkt neemt zijn verantwoordelijkheid zodat men alert is bij de klimbaan, netjes bij catering en ook het jonge personeel er voor gaat. We komen zeker terug !!!

Beoordeling gegeven door hilda veen .

We'll be back!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Augustus 2014

Datum beoordeling: 15 oktober 2014

Reisgezelschap: gezin

Kinderen en wij hebben n geweldige dag gehad. Eten was boven onze verwachting en park goed schoon. Volgende week terug met het kinderfeestje van mijn zoon.

Beoordeling gegeven door S. Vesters.

Perfect
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-6-2014

Datum beoordeling: 21 september 2014

Reisgezelschap: met een groep

Het is echt super wij zitten op terras terwijl de kinderen spelen en als je te klein bent om te klimmen kun je nog heel veel doen

Beoordeling gegeven door Ella .

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 06-09-2014

Datum beoordeling: 7 september 2014

Reisgezelschap: gezin

Een geheel onbezorgde familie dag met kinderen,kleinkinderen, waar van klein tot groot, heel de dag genoten hebben. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door A van der Marel.

Aanrader Jenne
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-08-2014

Datum beoordeling: 24 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prima verzorgd, goed overzicht, schoon, ook de catering is prima verzorgd

Beoordeling gegeven door Jenne.

ideaal dagje uit
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2014

Datum beoordeling: 11 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Geweest met kids van 7 tot 17. Voor allemaal is er iets te doen en het terras is heerlijk toeven met een goed boek. Eten en drinken is van goede kwaliteit. Pizza's worden vers gebakken bijvoorbeeld. Met mijn rolstoel was het ook goed te doen. Een verhard pad ligt centraal door het park heen. Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door miranda zantman.

Superrrrrr!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 9 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen kunnen hier heerlijk spelen en overal is toezicht en wij kunnen gewoon het terras op. Heel erg overzichtelijk!!!

Beoordeling gegeven door Ilse.

Geweldig super en mooi schoon
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-7-2014

Datum beoordeling: 6 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

De speeltuin is goed onderhouden op de wc dacht ik heel even dat het een showroom was zo mooi schoon alles en het eten was ver boven verwacht !!! Ik zeg een echte aanrader

Beoordeling gegeven door Kesteloo.

1 11111

Bezoekdatum: 5-8-2014

Datum beoordeling: 5 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gezellig een dagje klimmen op oma's verjaardag.uren wachten om 2 x te klimmen maar het humeur bleef opperbest .tot we de voor de 3e x wilde klimmen op baan 6 waar een zwaar gefrustreerde eigenaar stond.en onze leuke dag alsnog verpeste.wij gaan nooit meer terug naar dit klimpark.bedankt John Meurs.

Beoordeling gegeven door kops.

Geweldige dag gehad
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-07-2014

Datum beoordeling: 28 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben genoten van deze dag. Natuurlijk kun je altijd wel ergens iets op aanmerken, maar voor deze prijs kun je nergens zoveel verschillende dingen doen en dan ook nog eens inclusief eten en drinken. Ons is het goed bevallen en wij komen zeker nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Carla.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-07-2014

Datum beoordeling: 25 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

Leuk en betaalbaar voor groot en klein. Voor het klimmen wel goede dichte schoenen verplicht.

Beoordeling gegeven door Meivogel.

Echte aanrader!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31 mei 2014

Datum beoordeling: 2 juni 2014

Reisgezelschap: met een groep

Geweldige dag gehad! Goede kwaliteit eten en zoveel keus, echt boven verwachting! Kan niet wachten tot de volgende keer! Kinderen in leeftijd van 2-18 hebben zich super vermaakt!

Beoordeling gegeven door Jenny van Walsem.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: VORIG JAAR

Datum beoordeling: 29 mei 2014

Reisgezelschap: met een groep

alles binnen handbereik!! Zowel in de binnenruimte als in de buitenruimte allerlei verrassingselementen, die je aansporen voor vervolg bezoek.

Beoordeling gegeven door adrievanbladel@home.nl.

leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05/05/13

Datum beoordeling: 6 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was een leuke en gezellige dag uit, vriendelijk personeel. En het park zag er goed en verzorgd uit.

Beoordeling gegeven door Jan.

super leuk voor jong en oud
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1-5-'14

Datum beoordeling: 2 mei 2014

Reisgezelschap: met een groep

we gingen met een groep die uit alle leeftijden bestond. Iedereen baalde er erg van dat ze al weer naar huis moesten

Beoordeling gegeven door Lisa .

Kei Gaaf
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 april

Datum beoordeling: 2 mei 2014

Reisgezelschap: met een groep

Het was All-Inclusive en het kost in vergelijking met wat je allemaal kan doen niks. De kids hebben lekker genoten van het lasergamen, quad rijden en het klimbos. En wij zaten natuurlijk op het terras te genieten met een kopje thee en (veelste) veel overheerlijke koekjes.

Beoordeling gegeven door Petra van Rooi.

Super leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-04-14

Datum beoordeling: 1 mei 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Super leuk om met vrienden hier naartoe te gaan. Leuke activiteiten voor jong en oud. Helemaal super vanwege het all inclusive buffet. Ook erg leuk dat ondanks de leeftijd van de jongere werknemers ze toch erg goed hun best doen en vriendelijk zijn. Uitermaten goede service.

Beoordeling gegeven door Spijkers.

leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 mei

Datum beoordeling: 1 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel leuk voor de kinderen. Ouders kunnen ook lekker zitten en genieten van al het eten

Beoordeling gegeven door Reunkens.

Super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-04-2015

Datum beoordeling: 21 april 2014

Reisgezelschap: gezin

Super leuk park! Ideaal voor de kinderen vanwege het all inclusive concept. Zelfs voor de ouderen leuke sctiviteiten. Kortom een heel leuk park voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Van den Berg.

slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 00/00/00

Datum beoordeling: 20 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op een drukke zondag geweest. Onvriendelijk behandeld bij de receptie door 2 onervaren meisjes van denk ik 16 jaar. Toonden totaal geen begrip voor de situatie. Erg jammer het personeel is vooral jong en onervaren. Je kan merken dat het bij dit bedrijf vooral gaat om geld verdienen en niet om de tevredenheid van de klanten.

Beoordeling gegeven door jasmijn.

Relax
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-08

Datum beoordeling: 7 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben een erg ontspannen dag gehad, de kinderen hebben zich lekker vermaakt en we konden zelf op het terras zitten en van het verschillende eten genieten

Beoordeling gegeven door Thomas.

teleurstelling
1 11111

Bezoekdatum: 31-07-2013

Datum beoordeling: 4 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij kwamen met een kleine groep kinderen met een beperking (autisme) naar het park. Voorafgaand aan het bezoek hadden we een aantal keer gebeld mbt al dan niet geschiktheid van het park voor deze doelgroep (ook nog op de dag dat we zouden komen). Bij aankomst bleek het echter dermate druk in het park dat er voor onze kinderen geen mogelijkheid tot klimmen was (wachtrij van meer dan 2 uur!) en er geen enkele uitzondering mogelijk was/er geen rekening kon worden gehouden met hun beperking. Ook bleek het klimbos ruim een half uur voor de sluitingstijd van het park al dicht te gaan, wat nergens stond vermeld. Eigenaar was niet voor rede vatbaar, luisterde niet naar ons verhaal en uitleg over autisme. Een grote teleurstelling voor de kinderen die zich erg op het klimmen hadden verheugd. Met name frustratie omdat we van tevoren 3x hadden gebeld (ze hadden op zijn minst kunnen zeggen dat het park niet geschikt/die dag te druk was) en er totaal niet naar ons werd geluisterd door eigenaar.

Beoordeling gegeven door Marjolijn.

supper
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-07-2013

Datum beoordeling: 30 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

kinderen en volwassenen hebben zich fantastisch vermaakt

Beoordeling gegeven door de la cousine.

Heerlijk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1juli 2013

Datum beoordeling: 28 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Geweldig, lekker relaxt kinderen kunnen het terrein niet af. Buiten heel ruim en erg leuk dat je er ook kunt klimmen in de bossen. Komen zeker vaker terug!

Beoordeling gegeven door Jeroen de Bruijn.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-07-2013

Datum beoordeling: 14 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het is prima en heel gezellig en netjes en het eten helemaal perfect de kinderen vermaken zich prima heb je geen omkijken naar want ze kunnen niet weg omdat alles goed is afgesloten. gewoon weg de moeite om te gaan kijken

Beoordeling gegeven door femke.

geniaal
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-09-2013

Datum beoordeling: 10 juli 2013

Reisgezelschap: met een groep

mooie prijs mooie omgeving, en met deze prijs helemaal super ! voor alle leftijden iets te doen om lekker samen alleen en creatief bezig te zijn ik en mijn zusjes vonden het super en komen zeker snel weer terug

Beoordeling gegeven door Bregje.

Overtreffend!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-07-2013

Datum beoordeling: 9 juli 2013

Reisgezelschap: met een groep

Naar aanleiding van veel positieve verhalen binnen mijn omgeving dan uiteindelijk toch zelf maar een bezoek gebracht aan het verbouwde Duinoord. Het was meer dan de moeite waard. Door de vakantie periode was er geen overdreven drukte dus de kleintjes konden overal optimaal gebruik van maken, en natuurlijk was het klimbos het gespreksonderwerp van de dag. Het eten was goed, veel keus en geen lange wachtrijen, er was overal aan gedacht. Van pizza tot frietjes, pannenkoeken en onbeperkt ijsjes en taartjes. Onze dag kon niet meer stuk! Wij gaan in de toekomst zeker terug komen, het was een zeer geslaagde dag.

Beoordeling gegeven door Bokhoven.

kon beter
1 11111

Bezoekdatum: 28-06-2013

Datum beoordeling: 6 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op zich een leuke dag, totdat je de leider van het klimbos (eigenaar) aanspreekt over zaken die toch niet helemaal goed geregeld zijn en zeker niet acceptabel naar kinderen toe. Indien zaken vooraf zijn gemeld, of duidelijk staan aangegeven, geen probleem. Maar niet op een bepaald moment eigen regels gaan maken die kant noch wal raken. En vervolgens helemaal door het lint gaan en klanten uit gaan kafferen. Speciale regels ok, maar maak die kenbaar. Doe alles wat gezegd wordt, dan heb je een leuke dag. Maak een opmerking en je wordt ronduit slecht behandeld.

Beoordeling gegeven door Angela.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-06-2013

Datum beoordeling: 5 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super gezellig! Kei veel te doen voor niet te veel geld. Vooral voor de kinderen heel leuk!

Beoordeling gegeven door Joost.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 juli 2013

Datum beoordeling: 5 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Zeer leuke activiteiten voor de kinderen, vooral het klimbos was hun favoriet. Het eten was heel lekker en er was volop keuze. Het personeel is zeer vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Marly.

Prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03/07/2013

Datum beoordeling: 4 juli 2013

Reisgezelschap: met een groep

Prachtig gelegen in de natuur. Heel gezellig, netjes en professioneel personeel. Het eten is er ook heel erg lekker, vooral het concept is grappig en sprak me erg aan. Het klimbos is ook een echte aanrader omdat er voor jong en oud veel te doen is. Een echte aanrader

Beoordeling gegeven door Bas.

Uitstekend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 juni 2013

Datum beoordeling: 4 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Heel veel activiteiten voor de kinderen zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen! En de pannekoeken waren uitstekend. Kortom voor die prijs-kwaliteit verhouding zullen wij er nog vaak te vinden zijn. Complimenten aan duinoord.

Beoordeling gegeven door michelle.

Gewelidig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-07-2013

Datum beoordeling: 4 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig dat het een prijs is en heel de dag niet meer naar je portemonnee hoeft te zoeken. heerlijk voor de kinderen dat ze gewoon kunnen pakken wat ze willen en niet meer hoeven te vragen aan papa of mama

Beoordeling gegeven door Ilkje.