1

Activiteiten voor een extra romantische herfstvakantie

Zo wordt de herfst wel héél romantisch...

Meer romantische dagjes uit in de herfstvakantie Nieuws door
Foto 1. De herfst: tijd voor romantiek! Plan een date in de herfstvakantie. Foto: Redactie DagjeWeg.NL © Mathilde van Ravensberg.

archief oud artikel 23 september 2017 Toerisme Landelijk De bladeren vallen rood en goud van de bomen, de sjaal kan weer om en op straat lopen alle stelletjes wat dichterbij elkaar om elkaar warm te houden. O, wat is de herfst toch romantisch! Maak er samen een extra romantische herfstvakantie van met deze romantische dagjes uit. Bezoek een voorstelling, ga naar een museum of verken samen een stad. Hoe dan ook: het wordt zwijmelen en genieten. Veel plezier!

Een dag vol (katten)liefde

ROTTERDAM - Hebben jullie samen een kat of dromen jullie ervan samen ooit een kat op te voeden alsof het jullie kind is? Vier jullie gezamenlijke liefde in de tentoonstelling Kattenliefde. Negen levens in de kunst in de Rotterdamse Kunsthal. Bundel jullie kattengejank in een duet kattenkaraoke, kruip als een kat door een kattenparcours - met kattenluikje en al - en bekijk prachtige foto's, filmpjes, schilderijen en andere kunstwerken. Met natuurlijk - hoe kan het ook anders - de kat in de hoofdrol. Doe je daarna gezellig samen een dagje Rotterdam. Tip: verken Rotterdam vanaf het water met een hilarische tour in de amfibiebus van Splashtours. En als je er dan toch bent, doe dan gelijk even een bakje cookie dough bij Baker's Dough.

Op een date met Yoda, je gaat

UTRECHT - Nog zo'n gedeelde interesse die een relatie kan maken of breken: Star Wars. Super als je het allebei leuk vindt, minder gezellig als één van de twee er niets van wil weten. Mocht je ook maar een klein beetje fan zijn, doe jezelf dan een lol en ga naar de STAR WARS Identities expo in CineMec Utrecht en sleur je geliefde mee. Je gaat samen op een reis door het Star Wars universum. Zonder lightsaber, maar wel met een queeste: aan welke kant sta jij? Hoor je bij de light side of de dark side? Tijdens de expo ontdek je aan de hand van fragmenten uit de films en allerlei opdrachten wie en wat jij in het Star Wars universum zou zijn. Staan jullie als koppel aan dezelfde kant of zijn jullie een onmogelijk liefdesverhaal en komen jullie zelfs van verschillende planeten? Wie jij in het Star Wars universum bent, ontdek je aan het einde van de expo. Tip: maak er een dagje uit in Utrecht van en sla ook zeker deze romantische stadswandeling niet over!

Swingend avondje zwijmelen

LANDELIJK - Een wereld waarin mensen zingen als ze blij zijn, verdrietig, of hopeloos verliefd zijn. Iedereen kan dansen als een malle en uiteindelijk komt altijd alles goed. Meestal dan. Voor een paar uur word je compleet in een andere wereld gezogen. Als dat niet romantisch is, weten wij het ook niet meer. Doe samen een avondje musical! Er zijn veel prachtige musicals deze herfst; of je nu van klassiek romantische verhalen - zoals My Fair Lady - of juist van duister theater houdt - zoals Sweeney Todd. Wij zetten de nieuwste must see musicals voor je op een rijtje. Tip: ga eens naar een try-out. Dat zijn shows die worden gespeeld vââr de officiële première, om te oefenen en te checken hoe het publiek op bepaalde dingen reageert. Misschien hier en daar dus nog wat puntjes op de i, maar de tickets zijn vaak een stuk voordeliger. Als je online tickets bestelt, staat er wel naast of het om een try-out gaat of niet.

Betoverende lichtjes bewonderen

SLAGHAREN - Hand in hand door een Slagharen lopen, met overal lichtjes, lichtjes en nog eens lichtjes. Tijdens Miracle of Lights in Slagharen toveren duizenden lichtjes het pretpark om tot een grote - en überromantische - sprookjeswereld. Kleurrijke lasers, dansende fonteinen, adembenemende projecties, vuurwerk... Klinkt als een date! En dan tellen we de attracties nog niet eens mee. Geef toe; samen in de achtbaan uit pure angst de longen uit je lijf gillen heeft ook wel iets romantisch. Tip: mocht je iemand ten huwelijk willen vragen, is dit je kans. Als hij of zij ja zegt heb je een toplocatie wat foto's betreft. Wordt het een afwijzing, verschuil je je in een stukje schaduw om een traantje van teleurstelling weg te pinken.

Romantisch dagje uit met korting

Wie zegt dat romantiek duur moet zijn? Via DagjeWeg.NL Tickets bestel je lekker makkelijk en extra voordelig kaartjes voor uitstapjes door het hele land. Ga bijvoorbeeld naar Kasteel Amerongen of doe samen een kopje koffie en een gebakje op de Euromast in Rotterdam met korting. Bekijk alle romantische dagjes uit met korting.
Foto 2. Ga romantisch samen een dagje uit in de herfstvakantie. Foto: Redactie DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2017-09-25 11:09:58 · Gepubliceerd: 23 september 2017 - 769