Hoera! DagjeWeg.NL is genomineerd voor Website van het Jaar 2017!

Stem op DagjeWeg.NL als Website van het Jaar 2017 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Stem ook op de website met de meeste uitjes van Nederland

26 september 2017 Zakelijk Ede, Gelderland Feest! DagjeWeg.NL is namelijk opnieuw genomineerd voor Website van het Jaar. Van 21 september tot en met 26 oktober is de stembus geopend en geeft het Nederlandse publiek haar mening over de kwaliteit van DagjeWeg.NL en de andere genomineerden. Stemmen ook op de website met de meeste uitjes van Nederland!

Foto 1. Stem ook op DagjeWeg.NL als Website van het Jaar 2017! Foto: DagjeWeg.NL

Het publiek mag stemmen!

Wint DagjeWeg.NL de titel Website van het Jaar?

DagjeWeg.NL is genomineerd in de categorie Vrije Tijd en gaat de strijd aan met verschillende uitstapjes en ticketaanbieders. Het publiek brengt vanaf nu haar stem uit via websitevhjaar.nl. Per categorie komen er twee winnaars uit de bus: de Populairste Website en de Beste Website. De website met de meeste stemmen vanuit het publiek is de populairste website. Jij kunt dus ook je stem laten horen. De beste website heeft de hoogste kwaliteitsscore, op basis van inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie.

Wat kun je als stemmer winnen?

Als stemmer maak je kans op leuke prijzen, zoals een SONOS PLAY:5 of één van de 5 Bol.com cadeaubonnen van €100,-. De Website van het Jaar verkiezing richt zich op de kwaliteit en inhoud van websites en wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Multiscope. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Website van het Jaar Awardshow op 23 november 2017.

WUA verkiest DagjeWeg.NL tot één van de beste

Nog meer onderzoeksresultaten! Naast genomineerd te zijn voor Website van het Jaar 2017, komt DagjeWeg.NL volgens de Digital Excellence Monitor als één van de vijfentwintig beste websites uit de bus. De uitstraling, klantbeleving, het aanbod en het merk kwamen bij dit onderzoek van de WUA aan bod. DagjeWeg.NL scoort gemiddeld een 7,4.

Foto 2. Bezoek één van onze leuke uitjes! Foto: DagjeWeg.NL
Foto 3. Wist je dat onze werkplek zich bevindt in de Edesche Concertzaal? Foto: DagjeWeg.NL

Laatst gewijzigd: 2017-10-02 08:55:10 · Gepubliceerd: 2017-09-26 15:29:06 - 206