Nachtje bivakkeren in WILDLANDS

Marathon WILDLANDS luidt herfstvakantie in

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen   Nieuws door
Foto 1. Maak nachtelijke wandelingen door WILDLANDS en doe mee aan workshops. Foto: copyrights WILDLANDS.

18 oktober 2017 Opmerkelijk Emmen, Drenthe Pak je thermosfles koffie en je zaklamp er maar vast bij, want WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is op 20 en 21 oktober maar liefst 31 uur achter elkaar geopend. Deze marathonopenstelling vol leuke activiteiten en rondleidingen is een ludieke start van de herfstvakantie in het Noorden. Voor de bezoekers die het écht 31 uur volhouden heeft het park een mooie - geheime - prijs in petto.

Razenddruk nachtprogramma

Over wakkere blijven hoef je je geen zorgen te maken, want het programma van de 31 uurs-openstelling van WILDLANDS zit propjevol! Er staan talloze activiteiten en films op de planning. Doe mee aan een workshop nachtfotografie, leer djembé spelen, kijk de film Rokjesdag (deels opgenomen in het park) en ga naar dierenpresentaties. Tijdens expedities (wel vooraf aanmelden) krijg je een kijkje achter de schermen bij de verzorging van de dieren. De Rimbula River vaart tot laat in de avond en 's nachts is de attractie de Arctic 1 ook gewoon open. In de vroege uurtjes op 21 oktober is er yoga in de Olifantenvallei. Bekijk het complete programma.

Kaartjes? Vanaf vrijdag 20 oktober 10:00 uur tot en met zaterdag 21 oktober 17:00 uur heb je voor € 31,25 per persoon dus 31 uur toegang tot WILDLANDS (inclusief ontbijt). Je mag kosteloos meedoen aan alle activiteiten die op het programma staan. Let wel: voor sommige activiteiten moet je je vooraf opgeven. Dat kan één uur voor aanvang van de activiteit bij het Kompas.

Eten? Voor € 36,25 per persoon heb je toegang tot het park én krijg je er een all you can eat arrangement bij. Wel zo handig als je het 31 uur wilt volhouden.

Dieren in diepe slaap

Er zijn allerlei speciale nachtelijke routes door WILDLANDS Adventure Zoo Emmen uitgestippeld. Dat betekent niet dat ook alle dieren op die routes te zien zijn; voor de meeste dieren geldt nou eenmaal dat ze lekker gaan slapen na zonsondergang. Houd er dus rekening mee dat je sommige dieren niet zult zien.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is sinds 25 maart 2016 geopend. De redactie van DagjeWeg.NL nam destijds een kijkje. Lees de recensie.
Foto 2. Tijdens 31H WILDLANDS zijn niet alle dieren te zien; sommige slapen namelijk al. Foto: copyrights WILDLANDS.

Laatst gewijzigd: 2017-10-23 11:13:31 · Gepubliceerd: 2017-10-17 17:06:19 - 782