Kom knus schaatsen voor het Kurhaus!

Winterse gezelligheid in Scheveningen | Nieuws door

Lekker schaatsen en uitwaaien aan de kust

9 november 2017 Toerisme Den Haag, Zuid-Holland Je weet dat kerst voor de deur staat wanneer de schaatsbaan voor het Kurhaus in Scheveningen weer open gaat. Vanaf 11 november 2017 tot en met 21 januari 2018 kun je weer schaatsen aan het strand! Voor liefhebbers van winterse dagjes uit, kerstklassieker en the most wonderful time of the year is Scheveningen in deze donkere dagen sowieso een gezellige aanrader.

Foto 1. Winterpret in Scheveningen! Foto: Smith Communicatie © Casper van Dort.

Kurhausplein on Ice

De inmiddels beroemde overdekte schaatsbaan op het Kurhausplein is elke dag vanaf 10:00 uur tot 22:00 uur open. Dus de hele dag schaatsplezier in hartje Scheveningen, met een plein vol winterse snacks en warme drankjes. Tip: doe ook zeker een rondje in het reuzenrad op De Pier. Sowieso al een mooie ervaring, maar nóg mooier als het donker is en je alle lichtjes van De Pier onder je ziet fonkelen. Zwijmel!

IJspret op de boulevard

Bezoek in Scheveningen vanaf 2 december ook de Ice Expo, een ijssculpturenexpositie op de boulevard met als thema 200 jaar Scheveningen. Je bekijkt allerlei sculpturen, compleet gemaakt van ijs, die samen een ode aan Scheveningen zijn. Van ouderwets vissersdorpje tot fancy badplaats. Wees gewaarschuwd: het is binnen bij de expositie erg koud om de sculpturen in goede conditie te houden, dus kleed je warm aan! Ook andere winterse activiteiten zoals de populaire ijsglijbaan van 30 meter lang naast De Pier zijn in deze periode weer van de partij. De Ice Expo en roetsjbaan zijn er tot en met 14 januari 2018. Check wat er nog meer leuk is om te doen in Scheveningen.

Ook leuk deze winter: schaatsen onder de Euromast. Bekijk de leukste, gezelligste en meest romantische activiteiten in de kerstvakantie.
Foto 2. Schaatsen voor het Kurhaus: inmiddels een echte kerstklassieker. Foto: Smith Communicatie © Casper van Dort.
Laatst gewijzigd: 2017-11-14 15:00:16 · Gepubliceerd: 2017-11-07 16:59:00 - 904