Kom knus schaatsen voor het Kurhaus!

Winterse gezelligheid in Scheveningen | Nieuws door

Lekker schaatsen en uitwaaien aan de kust van Scheveningen

7 november 2018 Toerisme Scheveningen, Zuid-Holland Je weet dat kerst voor de deur staat wanneer de schaatsbaan voor het Kurhaus in Scheveningen weer open gaat. Vanaf 10 november 2018 tot en met 20 januari 2019 kun je weer schaatsen aan het strand! Voor liefhebbers van winterse dagjes uit, kerstklassieker en the most wonderful time of the year is Scheveningen in deze donkere dagen sowieso een gezellige aanrader.

Foto 1. Winterpret in Scheveningen! Foto: Smith Communicatie © Casper van Dort.

Kurhausplein on Ice

De inmiddels beroemde overdekte schaatsbaan op het Kurhausplein is elke dag vanaf 10:00 uur tot 22:00 uur open. Dus de hele dag schaatsplezier in hartje Scheveningen, met een plein vol winterse snacks en warme drankjes. Tip: doe ook zeker een rondje in het reuzenrad op De Pier. Sowieso al een mooie ervaring, maar nóg mooier als het donker is en je alle lichtjes van De Pier onder je ziet fonkelen. Zwijmel!

IJspret op de boulevard

Bezoek in Scheveningen vanaf 1 december ook de Ice Expo! Je bekijkt allerlei sculpturen, compleet gemaakt van ijs, die samen een ode aan Scheveningen zijn. Van ouderwets vissersdorpje tot fancy badplaats. Wees gewaarschuwd: het is binnen bij de expositie erg koud om de sculpturen in goede conditie te houden, dus kleed je warm aan! Ook andere winterse activiteiten zoals de populaire ijsglijbaan van dertig meter lang naast De Pier zijn in deze periode weer van de partij. De Ice Expo is er tot en met 13 januari 2019. Check wat er nog meer leuk is om te doen in Scheveningen.

Tickets met korting voor Ice Expo Scheveningen

Bekijk de leukste, gezelligste en meest romantische kerstmarkten en winterse activiteiten.
Foto 2. Schaatsen voor het Kurhaus: inmiddels een echte kerstklassieker. Foto: Smith Communicatie © Casper van Dort.
Laatst gewijzigd: 2018-12-14 12:29:05 · Gepubliceerd: 2017-11-07 16:59:00 - 3965