Vier over de top kerst bij Phantasialand

Wintertraum in Phantasialand |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Wintertraum laat al je winterdromen uitkomen

28 november 2017 Toerisme Attracties, spetterende shows en een zee van licht. In Wintertraum in attractiepark Phantasialand in Brühl, vlakbij Keulen in Duitsland wordt alles uit de kast getrokken om je een sprookjeskerst te bezorgen. Draai pirouettes op de schaatsbaan, proef lekkere wintersnacks en schuif lekker knus aan bij een van de gezellige vuurkorven.

Foto 1. Lekker schaatsen bij themagebied Berlin. Foto: Phantasialand

Bijna alle attracties zijn open

Phantasialand is in de winter omgetoverd tot een schitterende winterdroom. Op enkele waterattracties na zijn bijna alle attracties geopend, zelfs bij temperaturen tot -10°C. Voor de echte waaghalzen zijn er spannende achtbanen zoals de Black Mamba - een intense hangende achtbaan in het themagebied Deep in Africa. Naast dit themagebied zijn er nog vijf andere gebieden, met attracties voor hele kleine kids, grotere kinderen en het hele gezin. Riskeer een nat pak in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld. Sinds 2016 is de nieuwste themawereld Klugheim geopend, waarin je terugreist naar de Middeleeuwen. Achtbaan TARON lanceert je hier sneller dan alle andere achtbanen ter wereld en ook 's werelds grootste en langste familie-boomerangachtbaan RAIK vind je hier, die niet alleen vooruit maar ook achteruit gaat!

Glühwein en punch

In de winter straalt attractiepark Phantasialand je al van kilometers afstand tegemoet met duizenden lichtjes. Het hele park is prachtig gedecoreerd in kerstsfeer. Op de grote schaatsbaan op het Kaiserplatz kun je de ijzers onderbinden en rondjes zwieren. Uitgeschaatst? Kruip dan met z'n allen rondom een vuurhaard en warm jezelf op met glühwein en punch. Werkt het weer niet mee en is er geen vlokje sneeuw te bekennen op Nederlandse bodem? Beproef je geluk in Phantasialand bij de met sneeuw bedekte dennenbomen die om de ijsbaan heen staan.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje in Phantasialand:

Spectaculaire wintershows

Showtime! In de winter staat de agenda van Phantasialand vol sprankelende wintershows voor het hele gezin. In het themagebied Mexico vervaagt de show Tiempo de Fueogo de grenzen tussen realiteit en fantasie met een bijzonder samenspel van licht en video. In de show Crazy Christmas - Eine nicht ganz so stille Nacht maken kasteelheren en spoken met hun acrobatische stunts en humor theater Wintergarten onveilig. In de Arena de Fiesta bouwen profschaaters een feestje op de kunstschaats met gewaagde pirouettes, hoge sprongen en lifts op populaire kerstliedjes. En in het Silverado Theatre geniet het hele gezin van een wintershow vol zang en acrobatiek. De Kerstman is namelijk van huis en alles loopt daar in het honderd. Sluit de dag af bij The Magic Rose - Spirit of Light. Dit is een spetterende vuurwerkshow die het nostalgische negentiende-eeuwse themagebied Berlin verlicht.

Goed om te weten:

  • Waar? Attractiepark Phantasialand in Brühl, vlakbij Keulen in Duitsland.
  • Wanneer? Van 24 november 2017 tot en met 14 januari 2018 van 11:00 tot 20:00 uur. Gesloten op 24 december, 1 januari en 8 en 9 januari 2018. Op 31 december open van 11:00 uur tot 18:00 uur.
  • Ook leuk: deze attractieparken zijn geopend in de winter!
Foto 2. Welkom in de Middeleeuwen bij Klugheim! Foto: Phantasialand
Foto 3. Geniet van kunstenaars op de schaats. Foto: Phantasialand
Foto 4. Spectaculaire shows staan op het programma. Foto: Phantasialand

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2017-11-27 22:18:36 · Gepubliceerd: 2017-11-27 21:51:15 - 780